Eredeti polírozott oceásn jáspis nagyméretű medál - nyugi kő különleges ezüst ? lánccal 72,5 ct


3.960 HUF 11.15 USD

Item details
Listed: July 24, 2023
Item code: 3057377
Views: 242
Watchers: 2
Offers: 0 offers
Seller

Garancia100 (2829)    
Tolna county

Verified user

Response time: 94%-banin 5 hours
Positive feedback: 100%
Last login: Yesterday, 19:19
Member since: February 22, 2016
Why do buyers choose Galeria Savaria?
Learn more about the actions to make our online marketplace more secure and convenient. Details
Type:necklaces, pendants
Color:multicolored
Material:mineral
Stone:jasper
Gender:unisex
Condition:flawless

Eredeti polírozott óceánjáspis nagyméretű medál - nyugi kő különleges ezüst ? lánccal 72,5 ct  gyönyörű színekben pompázik 

A jáspisok egy gyűjtőcsoport a kvarccsaládon belül, melyek igen sokféle színű és mintázatú követ foglalnak magukban. A neve a görögből származik, annyit tesz "pettyes kő".  Ha jobban utána nézünk a jáspis hatásainak, megállapíthatjuk, hogy jóformán minden területen egyaránt alkalmazhatjuk. A felhasználást illetően fő szempont az adott kő színe, amely szinte bármilyen lehet; sárga, barna, vörös, zöld, rózsaszín, kék; mintázatuk is igen sokféle lehet, pöttyös, csíkos, foltos.

Lelki gyógyhatása:
A barnás óceán jáspis érzelmeket gyógyító hatása igen erőteljes. Segít önmagunk és mások elfogadásában, megszeretésében. Segíti szellemi fejlődésünket a felelősség és elfogadás területén. Növeli türelmünket. Az óceán jáspis körkörös mintázata segít ráébredni, hogy mindannyian mindennel kapcsolatban állunk és a természet is egy körkörös, önmagába visszatérő rendszeren alapul. Ez a körkörösség a meditatív légzési gyakorlatok során is segítségünkre lehet. Ez a kő a magas spiritualitás és öröm köve. Tudatosítja életünk és lényünk jótékonyabb oldalát. Pozitív vibrációjának segítségével növeli jókedvünket. Az óceán jáspis "kinyitja a szemünket", hogy meglássuk milyen csodálatos a pillanat, amiben vagyunk, az itt és a most.

Testi gyógyhatása:
Az óceán jáspis az emésztőrendszeri problémák közül a gyomor és bélrendszer kezelésében bizonyul hatásosnak, csökkenti ezen területek fájdalmát, gyulladásos megbetegedéseit. Csökkenti a testszagot. Segít a torok, hangszálak megbetegedésinél is.

Hozzárendelt mágikus hatás: Mint a jáspisok általában az óceán is erőteljesen védelmező kő, megvéd rosszakaróink ellenünk irányuló negatív energiáitól.

Payment options

Wire transfer in advance

Shipping options

Shipping from: Hungary
Processing time: 1 workday
Mail
600 HUF

Others searched for these