Friedrich Otto Schmidt bécsi neobarokk szalongarnitúra (kanapé, 3 karosszék, lábzsámoly)


290.000 HUF 788.94 USD

Személyes átvétel
Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. december 12.
Termékkód: 5370949
Megtekintések: 529
Megfigyelők: 1
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

Tobi2021 (3)  
Vas megye

Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: 2024. január 20.
Regisztráció: 2022. május 14.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Állapot:hibátlan

Eladó neobarokk stílusban készült Friedrich Otto Schmidt garnitúra / szalongarnitúra, rattan háttámlás elemekkel, 1900 körül. A garnitúra darabjai: háromszemélyes kanapé, 3 db karosszék és egy lábzsámoly.

A Schmidt cég az Osztrák–Magyar Monarchia vezető enteriőrtervező és luxusbútort előállító vállalkozásainak egyike volt, amelyre jól illik „mágnások lakberendezője” kifejezés.

A Friedrich Otto Schmidt cég elődjét 1858-ban alapították Bécsben. A bécsi bútorgyáros lakberendező cége a Wahringerstrasse 28. sz. alatti épületegyüttesben működött, kópiák készítése mellett modem bútort is gyártott és forgalmazott. A cég fénykora a századforduló körüli esztendőkre esik. Ebben az időszakban az arisztokrácia körében divatba jönnek a tiszta stílusú, eredeti történeti bútorokról gyártott pontos másolatok. Schmidték ebben verhetetlenek voltak, ők rendezték be az Esterházy kastélyokat Eszterházán és Kismartonban. Az osztrák iparművészeti múzeum dísztermében is évtizedekig az általuk készített enteriőr volt látható. Számos osztrák és magyar mágnásnak dolgoztak, de Ferenc Ferdinánd számára is készítettek terveket.

Fizetési opciók

Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételGyőr
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még