0T745 Pajtás fémépítő mintalapok


5.500 HUF 15.09 USD

Garancia: 7 nap  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. december 01.
Termékkód: 2200237
Megtekintések: 166
Megfigyelők: 0
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

retrozoli (1989)   
BUDAPEST

Hitelesített felhasználó

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Tegnap, 15:13
Regisztráció: 2012. november 27.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek

Retro, szép állapotú, a Pajtás fémépítő játék mellé készített mintalapok. A füzetet 1959-ben Békéscsabán adták ki és nyomtatták. A mintalapok nincsenek összefűzve, összesen 11 oldalnyi mintát tartalmaz.

Szélesség: 25 cm

Magasság: 17.5 cm

Súly: 0.026 kg

A Pajtás fémépítő-készlet nemes anyagból készült korszerű játék, mellyel gyermekeink már 5 éves kortól szórakozás mellett technikai készségüket és találékonyságukat is fejlesztik, de felnőttek is igen gyakran szívesen szórakoznak vele. Ez a mintafüzet csupán tájékoztatást nyújt a benne közölt építési modelleknek a játékdobozban levő lyukas idomokból csavarok és zsinór segítségével való összeállítására nézve. Rávezeti a kis építőt különböző tárgyak, gépidomok és játékfigurák összeállítására. A kis építő leleményességétől és fantáziájától függ azután, hogy ettől eltérően elképzelésének megfelelő igen sokféle új, szép és érdekes modellt állítson össze. Ezután fog majd kibonatkozni teljes egészsében a Pajtás fémépítő-készlet sokoldalúsága.

Az építést az egyszerűbb mintáknál kezdjük el, hogy ezáltal fokozatosan megismerjük az idomdarabokat és megszokjuk azoknak csavarokkal való összeállítását. Ha ezek összeállítása már jól megy, azután fogjunk csak hozzá komplikáltabb minták elkészítéséhez. Ha olyan nagyobb síkidomra volna szükségünk, amilyen fém-idom a készletben nincsen, azt kartonpapírból kivágjuk és az illeszkedő lyukakat bőrlyukasztóval kilyukasztva csavarokkal a fém-idomokhoz illesztjük. Ilymódon tetszésünk szerinti nagy modelleket is állíthatunk össze.

Garanciális feltételek

Garancia: 7 nap  

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz
Postai utánvétel
PayPal  

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételBudapest
Postázás1650 HUF

Mások ezeket keresték még