Ritka Teddy bear játékmackó


12.800 HUF 34.94 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. január 21.
Termékkód: 2238563
Megtekintések: 62
Megfigyelők: 4
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

Bianca70 (335)   
Nógrád megye

Hitelesített felhasználó

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 14:27
Regisztráció: 2013. június 24.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek

Ritka angol játékmackó.

Mérete:36 cm

Érdekes története van a Teddy mackóknak.

1902 novemberében Theodore Roosevelt, a közkedvelt elnök, akit mindenki csak Teddynek becézett, megjelent a Mississippi–Louisiana-határvita rendezésére összehívott konferencián, s két ülés között elment a közeli erdőségbe, a tiszteletére rendezett vadászatra. Nem kapott puskavégre komoly vadat, ezért kísérője, egy híres medvevadász fogott egy feketemedve-bocsot, s kikötötte egy fűzfához könnyű célpontnak. Roosevelt felháborodott a sportszerűtlen ötleten és nemhogy lelőtte volna a kis állatot, hanem azonnal utasítást adott szabadon bocsátására.

Másnap a Washington Postban megjelent egy karikatúra: a kölyökmaci, amint kötéllel a nyakában rémülten pislog, és az elnök, amint leeresztett fegyverrel elfordul a védtelen jószágtól. Egész Amerika értett a jelenetből: az elnök védelmet nyújt a rászorulóknak, rá mindig számíthatnak az elesettek. Morris Mitchom brooklyni cukorkaboltos a karikatúra alapján csinált egy kitömött mackót s kitette a kirakatába, nyakában táblával: Teddy’s bear, vagyis Teddy mackója.

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Postázás1090 - 1500 HUF

Mások ezeket keresték még