Eredeti polírozott oceásn jáspis nagyméretű medál - nyugi kő különleges ezüst ? lánccal 72,5 ct


3.960 HUF 11.00 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. július 24.
Termékkód: 3057377
Megtekintések: 231
Megfigyelők: 2
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

Garancia100 (2825)    
Tolna megye

Hitelesített felhasználó

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Tegnap, 17:00
Regisztráció: 2016. február 22.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Terméktípus:nyaklánc, függő
Szín:többszínű
Anyag:ásvány
Kő:jáspis
Nem:uniszex
Állapot:hibátlan

Eredeti polírozott óceánjáspis nagyméretű medál - nyugi kő különleges ezüst ? lánccal 72,5 ct  gyönyörű színekben pompázik 

A jáspisok egy gyűjtőcsoport a kvarccsaládon belül, melyek igen sokféle színű és mintázatú követ foglalnak magukban. A neve a görögből származik, annyit tesz "pettyes kő".  Ha jobban utána nézünk a jáspis hatásainak, megállapíthatjuk, hogy jóformán minden területen egyaránt alkalmazhatjuk. A felhasználást illetően fő szempont az adott kő színe, amely szinte bármilyen lehet; sárga, barna, vörös, zöld, rózsaszín, kék; mintázatuk is igen sokféle lehet, pöttyös, csíkos, foltos.

Lelki gyógyhatása:
A barnás óceán jáspis érzelmeket gyógyító hatása igen erőteljes. Segít önmagunk és mások elfogadásában, megszeretésében. Segíti szellemi fejlődésünket a felelősség és elfogadás területén. Növeli türelmünket. Az óceán jáspis körkörös mintázata segít ráébredni, hogy mindannyian mindennel kapcsolatban állunk és a természet is egy körkörös, önmagába visszatérő rendszeren alapul. Ez a körkörösség a meditatív légzési gyakorlatok során is segítségünkre lehet. Ez a kő a magas spiritualitás és öröm köve. Tudatosítja életünk és lényünk jótékonyabb oldalát. Pozitív vibrációjának segítségével növeli jókedvünket. Az óceán jáspis "kinyitja a szemünket", hogy meglássuk milyen csodálatos a pillanat, amiben vagyunk, az itt és a most.

Testi gyógyhatása:
Az óceán jáspis az emésztőrendszeri problémák közül a gyomor és bélrendszer kezelésében bizonyul hatásosnak, csökkenti ezen területek fájdalmát, gyulladásos megbetegedéseit. Csökkenti a testszagot. Segít a torok, hangszálak megbetegedésinél is.

Hozzárendelt mágikus hatás: Mint a jáspisok általában az óceán is erőteljesen védelmező kő, megvéd rosszakaróink ellenünk irányuló negatív energiáitól.

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1 munkanap
Postázás 600 HUF

Mások ezeket keresték még