Leárazva! Rózsakvarc 925 ezüst nyaklánc


6.000 HUF 16.34 USD

Garancia: 1 év  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. március 18.
Termékkód: 5224088
Megtekintések: 34
Megfigyelők: 3
Eladó adatai

Leha (1352)  
Heves megye

Hitelesített felhasználó

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Tegnap, 23:01
Regisztráció: 2016. október 25.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Terméktípus:nyaklánc, függő
Szín:rózsaszín
Finomság:925 (sterling)
Kő:rózsakvarc
Téma:szerelem, barátság
Stílus:minimalista
Nem:női
Állapot:hibátlan

Valódi rózsakvarc nyaklánc, 925 ezüst kapcsolóval.

A lánc hossza: 47 cm.

A szemek mérete: 4- 8 mm.

Garancia az eredetiségére!

Rózsakvarc jelentése - A szívcsakra köve

Mély érzelmi energiát és együttérzést ébreszt viselőjében. A szívcsakra a megbocsátás, a szeretet, a gyengédség, az adni és kapni tudás központja, a színe zöld.

Ha a szívcsakrában energetikai, probléma, elakadás van, működik harmonikusan, akkor szívbetegség, gyengeség, asztma, immungyengeség, de akár ekcéma is előfordulhat.

Ezek mind egy másik, energetikai sík fizikai megnyilvánulásai. Ha az okot szüntetjük meg, akkor ezekkel a tüneti megjelenésekkel is leszámolhatunk, vagy legalábbis csökkenthetőek. Ez fontos, hiszen egy problémának több oka is lehet, az emberi szervezet nem gép, hanem összetett rendszer.

A rózsakvarc testi hatása

Jó hatással van a vérképzésre, a szívre, keringésre. Kelések, pattanások, furunkulusok kezelésére is ajánlják, ha laza körkörös simogatással kezeljük az adott területet.

Sokan használnak rózsakvarc masszázshengereket, köveket, energetizáló rudakat is.

A félelem által kiváltott testi tünetek, fokozott verítékezés, fulladozás ellen is hasznos.

Kiváló hatással van mindennemű női problémára a menstruációs ciklus szabályozásán át egészen a terhesség és a szülés megkönnyítésére. A nőgyógyászati daganatok, ismeretlen eredetű gyulladások, ciszták fertőzések kiegészítő, alternatív kezelésére is javasolja a kristálygyógyászati szakirodalom.

Egyes veseproblémák, vérrel, vérnyomással összefüggésben lévő problémák elhárítására is ajánlják a kristálygyógyászat szakkönyvei.


Rózsakvarc hatása a gyerekekre

Csecsemők, kisgyermekek számára a rózsakvarc jó hatású, szeretetteljes, tiszta rezgése segít a kibontakozó kis tudat tisztántartásához és védelméhez. Ők még tisztán éreznek, nagyon finoman kell velük bánni és az energetikájuk összekapcsolódik még szorosan az anyával. Mindegy, hogy fiú, vagy lány, az anyai kapocs köve is lehet a rózsakvarc.

A rózsakvarc lelki hatása:

A női lélek legnagyobb védelmezője, viselője szelíd, de állhatatos, érzelmes, romantikus. Sugárzása olyan, mint egy gyengéd érintés, ami alatt a szív fellélegzik, bizalmat nyer, és fokozatosan ismét feltárul az arra érdemesek számára. Mások keménysége, durvasága, elutasítása vagy figyelmetlensége nyomán életünk során szerzett sebeink a rózsakvarc oltalma alatt lassan begyógyulnak.

A rózsakvarc kristály segít elfogadni önmagát, olyannak amilyen, a saját benső énjéhez segít megtalálni és megtartani a tiszta ösvényt. Aki rózsakvarc kristályt használ meditációhoz, az a szeretet, az együttérzés és a ragyogás energiáit vonzza.

Rózsakvarc marokkő, szerencsekő erőt ad és megnöveli az önbizalmat.

Rózsakvarc karkötőt egyes kristályterapeuták javasolják a szerelmi szerencse fokozására is. Erre természetesen semmi bizonyíték nincs, mithogy arra sem, hogy a rózskvarc medál, vagy a rózsakvarc ásvány karkötő viselése a fogyókúrát segítheti. Az viszont elképzelhető, hogy ad annyi magabiztosságot a viselőjének, hogy betartsa azt, amit megígért magának.

Garanciális feltételek

Garancia: 1 év  

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Postázás900 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még