Károlyfi Zsófia: Krisztus című festménye


55.000 HUF 148.41 USD

Garancia: 30 nap  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. október 29.
Termékkód: 3781087
Megtekintések: 143
Megfigyelők: 0
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

angyalibolya (364)   
Baranya megye

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 100%-ban9 óra alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: 2024. április 04.
Regisztráció: 2016. február 08.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Az eladó eredetiként jelölte meg az alkotást, amelyre 30 nap pénzvisszafizetési garanciát vállal. Az eladó állítása szerint az eredetiséget szakértő is megerősítette.
Téma:portré
Technika:vegyes technika
Stílus:modern
Hordozó:egyéb
Legnagyobb méret:kicsi (35 cm-ig)
Szignó:szignózott
Állapot:hibátlan
Eredetiség:eredeti
Pénzvisszafizetési garancia az eredetiségre:igen
Eredetiségét szakértő megerősítette?:igen

Tisztelt érdeklődő!

Kínálatomban Károlyfi Zsófia Krisztus című festményét szeretném bemutatni.

./.

Károlyfi Zsófia 1952- festőművész, grafikus munkája, vegyes technika, porcelánmasszával domborítva. Mérete 35x35cm, kerettel együtt kínálom. A méret keret nélkül értendő.

./

Károlyfi Zsófia Festő, grafikus.

A budapesti Magyar Képzőművészeti Főiskola szobrász műtermébe járt 5 évig Somogyi József szobrászművész, rektor magántanulójaként. A művészi látásmódot is tőle tanulta.

Alkotásaiban ötvözi a szobrászatot a festészettel, és igyekszik elkerülni a pontos ábrázolást. A téma csak kiindulópont, inspiráció, vázlat. Festés közben már elszakad a valóságtól, és olyanra festi a képet, amilyennek ő szeretem látni. Ettől lesz egyedi, mert az érzéseit vetíti rá a képre. Legtöbb mű alapozása egy krémszerű fehér anyag, mellyel sok formát domborít fel még a festés előtt. Erre jönnek rá a színek, árnyékok, és sok esetben fémfestékkel, polírozással vagy metálozással aranyozással fejezi be a művet.

Több mint 130 önálló kiállítása volt országszerte és külföldön, melyek megnyitó műsorait is ő hoztam létre: tárlatvezetés mellett vers, zene és táncműsor várta a közönséget.

Szinte minden témában festett már, köztük számos portré, tájkép, csendélet mellett dombor technikás fémezett aranyozott műveket, családi címereket, 4 stációt és oltár képeket. Túlnyomó részben pozitív témákat fest, mert azt érdemes erősíteni az életünkben.

Külföldi kiállításai közül kiemelném az 1998-ban megrendezett Jénai Magyar Napokat, mely egy egész éven át tartó rendezvénysorozat volt, s ahol a magyar képzőművészetet ketten képviselhettük szobrászművész férjével, Palaics Gáborral. Kiállításuk négy hónapig volt látható, melyből több mint 30 mű kelt el.

1999-ben négy hónapos magán tanulmányutat tett családjával a Nyugat-Szamoa szigeten. Népi ünnepi öltözékükben festette meg a helyi lakosokat, s a csodálatos trópusi tájat, melyről vers és útinapló is született. Szamoán volt kiállítása is, néhány festménye még ma is megtalálható ott. Egy a Pasefika Inn honlapján is látható: http://www.pasefikainn.ws/

Ez az út nagy hatást gyakorolt munkásságágára, itt találtam igazán magára.

2000-ben kézzel készített vizuális versesalbumát az Operaházban mutatta be a kiállítás-megnyitón. A látogatók nagy biztatására kiadásra került a kézírású kötet.

Szigligeten öt éven keresztül öt hónapos szezonális kiállításai nagy sikert arattak, Évente 3-4000 belépő kelt el.

2006-ban Zalai Erdők meséi: Böszmerenghy Töhötöm címmel mesekönyvet adott ki, melyet lányával, Palaics Eszterrel írtunk közösen.

2008-ban megfestette A lélekút nyolc állomása című sorozat, melynek filozófiája mindannyiuk életének folyamatát tükrözi. Munkáimból három DVD összeállítás készült. 1.Úton 2.Szárnyaljatok 3. A lélekút nyolc állomása, melyet lánya készített. a Youtube-on megtalálható.

Jelenleg visszavonultan él, regényt ír és fest.

./.

Köszönöm megtisztelő érdeklődését. Kérem, tekintse meg többi kínálatomat is, biztosan talál köztük olyat, amit szívesen mondana magáénak, vagy adná ajándékba.

Garanciális feltételek

Garancia: 30 nap  

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételPécs
Postázás5000 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még