Töltse fel már nem használt ruházati cikkeit!

Vanília sárga valódi alpaka sál


6.500 HUF 17.68 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. január 05.
Termékkód: 4740048
Megtekintések: 141
Megfigyelők: 6
Eladó adatai

csipkekesztyu (562)   
Pest megye

Válaszadás: 100%-ban10 óra alatt
Pozitív értékelések: 99.47%
Utolsó belépés: Ma, 20:18
Regisztráció: 2019. május 27.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Szín:sárga
Állapot:hibátlan, újszerű

Valódi 100% alpaka szőrme sál. Rendkívül meleg és puha. 183 * 23 cm + rojtok.

Az alpaka szőrme kb 5* melegebb, mint a hagyományos (birka) gyapjú.

MELEG

Az alpaka gyapjú magában tartja a hőt, a levegőt ezzel egyidőben pedig kiszorítja magából. A hőmegtartó tulajdonságot az alpakák rostja eredményezi, amely mikroszkopikus légzsebeket tartalmaz. Ennek eredményeképpen tulajdonképpen “télen fűt, nyáron hűt”.

KÖNNYED

A rostokban található mikroszkópos légzsebek miatt könnyűek az alpaka gyapjúból készült darabok, amely könnyebbé teszi a szálak feldolgozását, illetve a ruhadarabok szállítását.

ELLENÁLLÓ

Annak ellenére, hogy az alpaka szálak finomak, könnyűek és simák, ne feledjük, hogy egy rendkívül ellenálló állat testét borítják. Ez a vastag gyapjúkabát teszi lehetővé, hogy az állatok megmaradhassanak a zord andoki teleken. Az évezredek óta tartó kitartás a szélsőséges éghajlatokkal szemben egy olyan gyapjút eredményezett, amely rendkívül tartós, és könnyen felér más luxus szálak szintjéhez, mint például a kasmír vagy a selyem.

HIPOALLERGÉN

Az alpaka szálak nem tartalmanak lanolint vagy olajat, amely néhány embernél allergiás reakciókat válthat ki, így számukra is remek viseletet képeznek az ebből az anyagból készült darabok. Az alpaka gyapjút tartalmazó textilek vízlepergetőek, továbbá nehezen gyűrődnek.

FENNTARTHATÓ

Fontos kiemelni, hogy egy teljesen természetes, lebomló anyagról van szó. A Natural Resources Defense Council közleménye szerint az alpaka gyapjú fenntartható anyagnak minősül, hiszen az állatok patája nem károsítja a növényeket, ők maguk nem veszélyeztetett növényekből táplálkoznak, így kiváló helyettesítője a kasmír gyapjúnak.

LÁGY TAPINTÁSÚ

Általában lágy, luxus, puha és kényelmes jelzőkkel illetik az alpaka gyapjút, ez pedig különösen igaz a bébi alpaka gyapjúra. Az ilyen anyagból készülő termékeket nehéz szavakkal leírni, így ezt mindenkinek érdemes megtapasztalnia.

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 3-5 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételBudapest
Postázás1195 HUF

Mások ezeket keresték még