100% természetes kezeletlen ametiszt kaboson


2.900 HUF 8.01 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. január 03.
Termékkód: 2752817
Megtekintések: 96
Megfigyelők: 1
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

kalkutta910 (1388)  
Tolna megye

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 96%-ban3 óra alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: 2024. május 03.
Regisztráció: 2018. január 10.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Forma:ovális
Szín:többszínű
Felület:polírozott

100% természetes kezeletlen ametiszt kaboson 

Ametiszt hatása: koncentráció, vértisztító, vérnyomás stabilizálás, érrendszeri problémák, fájdalomcsillapító, stresszoldó, ízületi gyulladás, ekcáma, aura védő, spiritualitás fejlesztése

 

Az Ametiszt ásvány az egyik legerősebb és leghatékonyabb ásványunk, a 12 mesterkristály egyike. A koronacsakra köve. Az ametiszt javítja az agy koncentráció képességét, tisztítja a vért, kiegyenlíti a vérnyomást, oldja a vérrögöket és jótékony hatással van az érrendszeri problémákra. Általános fájdalomcsillapító hatása van, ezért kiváló migrénes fejfájásra és csökkenti a pszichológiai fájdalmakat is. Hatékonyan oldja a stresszt, és kiegyensúlyozottá teszi viselőjét. Alkalmazhatjuk duzzanatok, illetve bőrbetegségek kezelésére, enyhíti az ekcéma tüneteit és csökkenti az ízületi gyulladás okozta fájdalmakat. Élénkíti a hasnyálmirigy működését és serkenti az immunrendszert. 

Őseink, erős nyugtató és spirituális kőnek tartották. Ha egy tiszta világos ametiszt a párnánk alá helyezünk, biztosítja a nyugtató, mély alvást. Gyorsítja a spirituális fejlődésünket, segít az intuíciók tiszta meglátásában. Összekapcsolja a fizikai, szellemi, érzelmi testet a spirituálissal. Átalakítja a felénk irányuló negatív energiákat, így tisztítja és védi auránkat. Hordozójának nyugalmat és biztonságérzetet ad. Tilos paranoid skizofréneknek a használata.

 

Alkalmazása:

Leghatékonyabb ha ékszerként viseljük, viszont marokkőként a kezünkbe tartva meditáció közben nagyon hatásos társunk is lehet.

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
Postázás 600 HUF

Mások ezeket keresték még