Az őrület torkában (1995) DVD r: John Carpenter


Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. május 16.
Termékkód: 5040064
Megtekintések: 249
Megfigyelők: 0
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

Magdalin (341)   
BUDAPEST

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 86%-ban3 óra alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: 2024. május 08.
Regisztráció: 2022. március 31.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Sutter Cane, sikeres horrorregény író eltűnik és vele együtt következő regényének egyetlen példánya is. Felkutatásával a kiadó John Trentet, egy cinikus biztosítási nyomozót bíz meg. A nyomozás során Trent egy unalmas kisvárosba, Hobbs End-be, Cane regényeinek állandó helyszínére jut. Itt szembesül Trent azzal a kellemetlen ténnyel, hogy a városka Cane perverz agyának szüleménye. Vagy mégsem? Az eltűnt regény pedig nem más, mint egy másik, valóságon túli borzalmas világ bibliája, egy világé, amelyet kegyetlen, állatias lények uralnak, és ahol csak az ölés törvénye létezik. A feladat adott: Trentnek el kell szöknie és meg kell akadályoznia, hogy a könyvet kinyomtassák és a világot az őrület torkába taszítsák...

Amennyiben a személyes átvétel nem megoldható, termékeimet a vevő kérésének megfelelő módon postázom. (MPL, foxpost, packeta)

Azokat a termékeket, amelyek postázása ajánlott küldeményként is megoldható, természetesen feladom ajánlott levélként, akkor is, ha ez az opció nem választható a szállítási módoknál. (Képeslapok, kártyanaptárak, kisebb "borítékolható" termékek, könyvek..." A feladási díj, minden esetben a súly függvényében alakul, kérem, ha ezt választja egyeztessünk utalás előtt! Könyvek, ill. kisebb súlyú termékek esetében a méret miatt "levélszekrény útján nem kézbesíthető" küldeményeket csak postán maradóra tudok feladni! Köszönöm az együttműködést!

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1 munkanap
Személyes átvétel Budapest XVIII.
Postázás 770 HUF
Foxpost - csomagautomata 1500 HUF
MPL - csomagautomata 1101 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még