Andy Warholl 10 drb komplet officiális képeslapok - szitanyomás


59.500 HUF 164.38 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. augusztus 24.
Termékkód: 5221308
Megtekintések: 157
Megfigyelők: 0
Eladó adatai

antik025 (12)  
Szerbia

Válaszadás: 100%-ban22 perc alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Tegnap, 09:02
Regisztráció: 2021. december 14.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek


Andy Warhole Shoes – nagyon ritka, gondolom jelenleg nincs is eladó ebbő a soroatbó. Hivatalos officiális FA (Fondation Warhol) dupla képeslapokok 1989-ből. A képeslap nyomatokon az "AW" alapítvány hivatalos hitelességi pecsétje látható.Méretük 18 x 13 cm, új állapotban, nem voltak használva. Minőségi egyedi kézzel készült szitanyomás. 10 darab fehér vastag levélboriték is tartozik a kompletthez.

Andy Warhol (1928-1987), cseh bevándorlók fia reklámszakemberként kezdte karrierjét. Főleg lemezborítók, televíziós időjárás-térképek és karácsonyi képeslapok tervezésével foglalkozott. 1959-ben állította ki először alkotásait a New York-i Bodley Galériában. A „blotted line” egyszerű, de időigényes technikáját ő maga találta ki, amellyel megalkotta jellegzetes illusztrációit. A The Velvet Underground & Nico lemezborítója mellett a Campbell's Soup szitanyomatai, valamint Marilyn Monroe, Elvis Presley, Jackie Kennedy és Elisabeth Taylor portréi ma már világhírűek.

Warhol 1962-ben kezdett szitanyomatokat készíteni. Hamarosan ez a nyomtatási technika lett a fő módszere. Ugyanebben az évben New Yorkban felállították stúdióját, a „The Factory”-t. Az alkalmazottak segítségével Warhol magas művészeti produkciót valósított meg ott, amely valóban gyárra emlékeztetett. Warhol tömeggyártási módszerével forradalmian közelítette meg a művészetet. Az eredeti műalkotás gondolata már nem volt alkalmazható nézete szerint.

Magyarországi Erste bankszámlára történő befizetés után, Magyarországról postázok. Postaköltség súly alapján a mindenkori postai díjszabás szerint, csomagolási költséget nem számítok fel.

Kéthetente tudok postázni Magyarországról, köszönöm megértésüket. Amennyiben Szerbiából postázok a többletköltséget magamra vállalom.

Szabadon kérdezzen, szívesen válaszolok, ha nincs megelégedve a termékkel természetesen vásárlás után sem fordítok hátat. Sok sikert mindkettőnknek !

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Szerbia
Feldolgozási idő: 1-2 hét
Postázás 2370 HUF

Mások ezeket keresték még