Quantum Quattro Dél Amerikából - 500gram - "A menstruációs fájdalom ellenszere"


19.900 HUF 54.14 USD

Garancia: 14 nap  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. április 13.
Termékkód: 5690594
Megtekintések: 65
Megfigyelők: 1
Eladó adatai

Flow-crystals (0)  
Csongrád megye

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 100%-ban7 óra alatt
Pozitív értékelések: nincs értékelés
Utolsó belépés: Tegnap, 23:00
Regisztráció: 2024. március 04.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Felület:durva

Több darab kő - összesen kb 500gramm súlyban

A kép csak illusztráció- más de hasonló méretű köveket küldök

áfás számlával


A Quantum Quattro több ásvány ötvözetéből alakult ki, Shattuckit, Dioptáz, Malachit és Krizokolla keveréke füstkvarcon kialakulva.

Ez a csodálatos ásvány támogató hatással lehet az átalakulásra és rezgésszint emelkedésre, segíthet lecsatornázni a magas rezgésű spirituális energiákat és megtartani őket a Földön. Fejlesztheti és tisztíthatja az érzékeléseket és a tudatot. Az egyensúlytalanságokat gyengéden segíthet helyreállítani, harmóniába hozni a testet-lelket-szellemet. A quantum quattro mentális méregtelenítő kő lehet, amely segítheti tisztulni a tudatot.

Nagyon áldásos lehet a hatása a gyász feldolgozásában, akár ebben az életben, akár előző életekbe visszamenőleg is, segíthet elengedni a fájdalmakat. Segítheti a szív és a fájó érzelmek enyhülését.

A napfonat csakrából segíthet kihúzni a negatív érzelmeket, mint a harag, vagy a bűntudat és képes lehet visszafordítani a káros érzelmi programozásokat. Segíthet abban, hogy ne akarjunk másokat irányítani, megszünteti a kölcsönös függőségeket és arra ösztönözhet, hogy el tudjuk fogadni, hogy a másik lélek is a maga útját járja, miközben készen állunk arra, hogy segítsünk ha szükséges.

A quantum quattro segíthet megszabadulni a minket korlátozó kötelékektől, mintáktól, vagy az ellenünk szórt átkoktól. Arra taníthet, hogy vállaljunk felelősséget a tetteinkért, gondolatainkért és érzéseinkért.

Segítheti a munkát a belső gyermeki énünkkel, feloldani az elhagyatottság érzését, az elfeledett érzelmi sérüléseket és bánatot. Minden szinten segíthet szeretetet vonzani, megmutathatja hogy az érzelmi és kapcsolati problémák gyökere a saját magunktól való elfordulásból eredhetnek. A szeretet magas minőségére segíthet emelkedni, megtisztítani és magasabb szintre emelni a korábbi nézeteinket a szeretetről.

Támogathatja a Föld megújulását és fejlődését, és minden ezzel kapcsolatos pozitív teremtésünket megerősítheti. Segíthet egy új, jobb világot felépíteni. Erősítheti az ökológiai tudatot és növelheti a kreativitást az ökológiai megoldások iránt.

A quantum quattro segíthet abban, hogy elfogadjuk a változó körülményeket és helyzeteket és közben hatalmas belső erővel töltődjünk fel. Minden szinten a méregtelenítést és a negatív energiák távozását támogathatja, és a negatív energiák felszabadulásával lehetővé teheti az új, pozitív rezgések beáramlását.

Ez az ásvány segíthet megerősíteni a test körüli energiamezőt, megerősíteni a védelmeinket és a negatív energiákat távol tartani. Segíthet enyhíteni a fizikai megtestesüléssel járó kettős érzéseket, hogy el tudjuk fogadni a fizikai testünket és a nemiségünket.

A quantum quattro segítheti a negatív energiák távozását belőlünk és a méreganyagok, negatív energiák felszabadulásával járó átmeneti rosszabbodást segíthet elviselni, enyhíteni.

Fizikai szinten

A quantum quattro jótékony hatású lehet az immunrendszer működésére, a sejtszintű regenerálódásra, a sejtek zavaraira, a sejtek közötti kommunikációra, a pajzsmirigyre, tüdőre, hasnyálmirigyre, az anyagcserére, magas vérnyomásra, kimerültségre, sokkra, fájdalmakra, hányingerre, máj működésére, vesékre, emésztőrendszerre. Úgy tartják, hogy segíthet leküzdeni a függőségeket és a stresszt. Segíthet enyhíteni a menstruációs feszültséget.

Garanciális feltételek

Garancia: 14 nap  

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz
Postai utánvétel

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételSzeged
DPD - házhozszállítás3000 HUF
Foxpost - csomagautomata1899 HUF
Külföldi szállítás
Európai Unión belül8000 HUF
Európán belül12000 HUF

Mások ezeket keresték még