Pohár fákkal fekete agyagon


8.300 HUF 22.58 USD

Garancia: 7 nap  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. szeptember 29.
Termékkód: 5288689
Megtekintések: 115
Megfigyelők: 0
Eladó adatai

Csapati (14)  
Pest megye

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 50%-ban3 óra alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 20:09
Regisztráció: 2020. február 19.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Művész:Apáti Balázs
Készítő, márka:egyéb magyar kerámia
Terméktípus:csésze, pohár
Kor:2000-
Stílus:modern
Jelzett:jelzett
Állapot:hibátlan

Fekete agyag. Kézi ecset festés. Egyedi. Ritkaság.

Tudod, miben rejlik az igazi érték? Az egyediségben, a kézművességben és a ritkaságban. És pontosan ezeket a tulajdonságokat hozza neked a Pohár fákkal fekete agyagon - egy különleges műalkotás, amit egy tehetséges művész kézzel festett, és most itt van, hogy otthonodat vagy ajándékodat még egyedibbé tegye.

Mi teszi ezt a poharat különlegessé?

  • Fekete Agyag Alap: A pohár fekete agyagból készült, ami nem csak lenyűgöző textúrát kölcsönöz neki, de a fekete szín eleganciával és időtlenséggel ruházza fel. Mintha egy darabka éjszakát tartanál a kezedben.
  • Kézi Ecset Festés: Minden pohár egyedi művészeti alkotás. A művész ecsetjének mozdulatai az erdő mélyére kalauzolnak, ahol a fák titokzatosan összeérnek a csillagos égbolt alatt. Egy valódi természetrajz, amely örökké magával ragad.
  • Egyediség: Nem lesz két ugyanolyan pohár, mivel mindegyik kézzel festett. Az egyediség teszi ezt a poharat igazán értékessé, hiszen nincs két egyforma darab a világon.
  • Ritkaság: Az ilyen kézzel festett poharak olyan ritkaságok, mint az értékes gyémántok. Amikor egy ilyen pohár kerül az otthonodba, vagy amikor átnyújtod ajándékként, az azt üzeni, hogy az illető különleges, és megérdemli a legjobbat.

Ez a pohár nem csupán egy italozáshoz való eszköz; ez egy értékes műalkotás, amely minden alkalommal, amikor használod, emlékeztet majd az élet szépségeire. Vidd haza ezt a ritkaságot, és tedd még különlegesebbé a mindennapjaidat! Rendeld meg most, és élvezd a természet és a művészet együttes varázsát!

Garanciális feltételek

Garancia: 7 nap  

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 3-5 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételKisoroszi
Postázás3025 HUF
Postázás törékenyként5841 HUF

Mások ezeket keresték még