Töltse fel kézműves termékeit!

"Autumn Rays" gyöngyhímzett klipsz citrin marokkő ásvánnyal


4.440 HUF 12.07 USD

Garancia: 3 nap  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. augusztus 04.
Termékkód: 5186692
Megtekintések: 207
Megfigyelők: 0
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

fiatalnora (0)  
BUDAPEST

Pozitív értékelések: nincs értékelés
Utolsó belépés: 2024. február 17.
Regisztráció: 2017. december 30.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Kinek:
Alkalom:általános
Terméktípus:fülbevaló
Szín:bézs
Anyag:gyöngy
Kő:citrin
Stílus:viktoriánus
Nem:női
Állapot:hibátlan

Eredeti kézzel készült, kézműves termék, teljesen új, hibátlan minőség. Két kisebb méretű, hosszúkás citrin marokkő ásványt foglaltam, hímeztem cseh 11/0- ás és 15/0-s gyöngyökkel; hátoldala barna színű filc, a klipszalap a filcbe (két réteg közé) be van építve.

Nagyobb formátuma ellenére pehelykönnyű ( 6,5-7 g egyenként); a mérete kb. 4 cm hosszú; 3 cm széles.

A klipsz gyári, de kényelmes, nem szorítós.

A filc hátoldal gondoskodik arról, hogy ne keletkezzen a fülcimpán semmilyen irritáció.

Színvilága ragyogóan őszies, az indián nyarat idézi.

A citrin feltételezett gyógyhatásai:

A citrin erősíti az immunrendszert. A boldogság és a gazdagság ásványaként is ismerik. A sárga színű kő számos pozitív hatással van a testre és az elmére. Gyógyhatásai közé tartozik a szellemi frissesség és a vitalitás növelése, az anyagcsere és az emésztés javítása, az energiaszint fokozása, valamint az általános testi fájdalmak enyhítése.

A citrinhez rendelt horoszkópok: Skorpió, Nyilas

Mindezektől függetlenül bárki hordhatja, akinek ez a színösszeállítás megnyerte a tetszését, s azok is, akik valamiért nem hordhatnak fülbevalót.

További általános információk:

Csomagolás:

A kisebb ékszereket általában celofántasakba, a nagyobbakat simítózáras tasakba csomagolom és minden esetben légpárnás borítékban adom fel, az A4-es terjedelmet meghaladó festményeket és tárgyakat, amennyiben a boríték vastagsága meghaladja a 2,5 cm-t és az A4-es méretet, csak postacsomagként tudom feladni, ennek költsége pedig magasabb. Kérem, előre jelezze, amennyiben a sima csomagolás nem felel meg Önnek, hanem díszcsomagolást kér (arany-, ezüst vászontasak, tülltasak, kisebb doboz), kisebb ékszereknél ez megoldható, felárral.

Szállítás:

A Magyar Postán keresztül történő minden szállítás (ajánlott levél, ajánlott elsőbbségi levél, csomag) a Magyar Posta aktuális díjszabása szerint kerül számbavételre, akkor is, ha a boltban a szállítási információknál más összeg van feltüntetve. Kérem a Vevők szíves megértését arra vonatkozólag, hogy a díjszabás időről időre változik, s előfordulhat, hogy nem sikerül mindig időben frissítsem az aktuális költséggel, ezért a különbözet előre utalás esetén utólag a Vevőt terheli. Igyekszem már aznap felvenni Önnel a kapcsolatot, amint a kosárba tette az árut, és amennyiben a másnap nem esik hétvégére, már a rendelést követő napon feladni Önnek, hogy minél hamarabb a rendelése birtokába jusson.

Személyes átvétel:

Személyes átvételre VAN lehetőség, amennyiben Ön budapesti lakos, vagy Pest megyében, vagy Budapest vonzáskörzetében lakik, és megfelel Önnek Biatorbágy-Érd-Sóskút-Tárnok-Páty térsége. Kérem szíves megértését, hogy Budapesten hetente egyszer tartózkodom (általában a hét első felében vagy a végén (hétvégén szinte sosem), így ha Ön budapesti átvételre gondol, annak időpontja kicsit csúszhat.

Garancia:

Az ékszerekre, festményekre és egyéb tárgyakra a kézhezvételt követően garanciát nem vállalok, ha nem rendeltetésszerű használatból kifolyólag megsérül. A 3 napos általam általában vállalt garancia csakis arra vonatkozik, ha az objektív paramétereknek, amiket itt leírtam, nem felel meg az ékszer, a tárgy, vagy a festmény, s ez okozza azt, hogyha Ön úgy érzi, becsapódott. Nem cserélek ékszert, festményt és tárgyat, azon az alapon, hogy a Vevő nem ilyenre gondolt, nem a mérete, eltér a színe stb., hiszen igyekszem reális fotókat készíteni a termékekről, és a méreteket mindenhol feltüntetem. Amennyiben Ön megvásárolna egy ékszert, de épp a mérete nem megfelelő, és jeleztem, hogy hosszabbítható, rövidíthető az ékszer, kérem ne tegye azonnal kosarába, hanem küldjön nekem üzenetet a vételi szándékáról és arról a méretről, ami Önnek inkább megfelelne.

Garanciális feltételek

Garancia: 3 nap  

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételBudapest IX.
Postázás900 HUF
Postázás törékenyként1575 HUF
Foxpost - csomagautomata1499 HUF
Külföldi szállítás
Európai Unión belül995 HUF
Európán belül1205 HUF
Bárhova1440 HUF

Mások ezeket keresték még