Töltse fel kézműves termékeit!

Bridesmaid box for bridesmaids


db x 23.990 HUF 67.10 USD

Guarantee: 3 days  
Personalisable Details
Item details
Listed: May 10, 2024
Item code: 5832015
Views: 31
Watchers: 0
Offers: 0 offers
Seller

DittyBox (0)  
Szabolcs-Szatmár-Bereg county

Response time: 100%in 31 minutes
Positive feedback: no feedback
Last login: May 18, 2024
Member since: May 09, 2024
Why do buyers choose Galeria Savaria?
Learn more about the actions to make our online marketplace more secure and convenient. Details
Kinek:
Alkalom:lánybúcsú
Color:pink

Kedves Koszorúslányok!

Ünnepeljétek együtt az esküvő ill. az esküvő előtti pillanatokat! Az esküvői készülődés izgalmas időszaka egyaránt lehet fárasztó és egyben felemelő. A Bridesmaid Box a szeretet és az elismerés jelképe, amelyben minden apró részletet gondosan megterveztünk azért, hogy kényeztessünk Titeket.

Legyen ez az ajándékcsomag az útmutatótok a pihentető pillanatokhoz és a feltöltődéshez, hogy ragyogóan és boldogan ünnepelhessetek együtt!

A Bridesmaid Box tartalma(2 személyes):

  • Drágakő Mini Archenger-Rózsakvarc: Teremts egyedi hangulatot és harmóniát ezzel a drágakő mini archengerrel, amely egy kis csoda a mindennapokban.
  • Természetes Peeling Luffaszivacs – Szív: Kényeztesd a bőrödet ezzel a szív alakú, természetes peeling luffaszivaccsal, hogy minden alkalommal ragyogó és friss legyen a megjelenésed.
  • Szatén hajgumi:Tartsd rendben és díszítsd fel a hajadat ezzel a csodaszép szatén hajgumival,ami akár tökéletes kiegészítője is lehet az eskövői öltözetnek.
  • Karszalag:Ez a kis kiegészítő nemcsak a barátság és a közösség érzését erősíti, hanem jelképezi a különleges pillanatokat és emlékeket, amelyeket együtt éltek át. A karszalag egyedi és személyes jelentéssel bír minden koszorúslány számára, és emlékeztetője annak, amelyet együtt osztanak meg a lánybúcsú során.
  • Fürdősó Fiolában: Merülj el a luxusban és a relaxációban ezzel a fiolákban kapható fürdősóval, hogy a nagy nap előtt és után is teljesen felfrissülj.
  • Szójaviasz Illatgyertya- Éjféli Rózsa: Teremts romantikus hangulatot ezzel az éjféli rózsa illatú szójaviasz gyertyával, ami varázslatos fényeket és illatokat áraszt.
  • Kézműves horgolt könyvjelző: Ajándékozd meg a koszorúslányokat ezzel a gyönyörű szív alakú horgolt könyvjelzővel, ami egyedi és személyes élményt nyújt.

Minden egyes termék a Bridesmaid Boxban arra hivatott, hogy köszönetet mondjon a koszorúslányoknak és segítsen nekik, hogy még emlékezetesebb legyen az esküvői élmény.

Guarantee conditions

Guarantee: 3 days  

Payment options

Wire transfer in advance
Cash
Cash on delivery

Shipping options

Shipping from: Hungary
Processing time: 1-2 workdays
Local pickup
Nyíregyháza
Mail
990 HUF
Foxpost - parcel locker
1500 HUF
MPL - parcel locker
990 HUF
MPL - home delivery
1990 HUF
PostaPont
990 HUF
Shipping abroad
Seller doesn't ship this item to your destination.

Others searched for these