Töltse fel kézműves termékeit!

Sun Box-Narancs Világa-Ajándékötlet


db x 12.990 HUF 36.36 USD

Garancia: 3 nap  
Személyre szabható Részletek
Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. május 10.
Termékkód: 5832106
Megtekintések: 43
Megfigyelők: 0
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

DittyBox (0)  
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

Válaszadás: 100%-ban31 perc alatt
Pozitív értékelések: nincs értékelés
Utolsó belépés: 2024. május 18.
Regisztráció: 2024. május 09.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Kinek:lány, nő
Alkalom:általános
Szín:narancssárga

Üdv a narancssárga élmények világában, ahol az élettel teli narancssárga szín összekapcsolódik a luxus és a kényeztetés élményével!

Ez a különleges ajándékcsomag egy lenyűgöző válogatást kínál nagyrészt sárga színű termékekből, amelyek segítenek feltöltődni és felfrissülni a mindennapokban.

A narancssárga szín energikus és vidám hangulatot sugároz, miközben a benne rejlő termékek egyedi előnyökkel és funkciókkal rendelkeznek.

A Sun Box tartalma:

  • Aromaterápiás Illóolaj:Az illóolaj friss és élénkítő narancs illata segít felélénkíteni a testet és a lelket, miközben nyugtató hatással van az idegekre és a stresszre.
  • Fürdősó Fiolában: A finom illatú és ápoló hatású fürdősó segít ellazulni és kikapcsolódni a mindennapok fáradalmaitól.
  • Pezsgő Fürdőbomba: Élvezd a narancssárga színű pezsgő fürdőbomba frissítő és élénkítő hatásait! A pezsgő fürdőbomba kellemes illata és habjai felfrissítik és revitalizálják testedet és lelkedet.
  • Sangria Illatú Cukor Testradír: Kényeztesd bőrödet ezzel a narancssárga színű illatos cukor testradírral! A radír finom cukor kristályjai gyengéden eltávolítják az elhalt hámsejteket és a szennyeződéseket, miközben hidratálják és táplálják a bőrödet.
  • Szövegkiemelő – Motivációs üzenettel: Hangold magad pozitívra és inspirálódj a narancssárga színű szövegkiemelővel, amely motiváló üzenetekkel és vibráló színekkel segít növelni a hatékonyságot és a kreativitást.
  • Ajakbalzsam – Mangó és Maracuja:Tápláld és ápold a megfáradt ajkaidat mangóban gazdag ajakbalzsammal.Ráadásul a marakuja kivonat is segít hidratálni és regenerálni az ajkakat, miközben kellemes és frissítő mangós ízt hagy maga után.
  • Szemnyugtató Búza Natúrpárna Levendulával: Pihentesd és nyugtasd meg a szemeidet ezzel a narancssárga színű szemnyugtató búza natúrpárnával, amely levendula illattal van átitatva. A natúrpárna segít csökkenteni a feszültséget és a szemfáradtságot, miközben kellemes és nyugtató illatát árasztja a környezetében.

Garanciális feltételek

Garancia: 3 nap  

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz
Postai utánvétel

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
Személyes átvétel
Nyíregyháza
Postázás
990 HUF
Foxpost - csomagautomata
1500 HUF
MPL - csomagautomata
990 HUF
MPL - házhozszállítás
1990 HUF
PostaPont
990 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még