Churchill baklövése - Lérosz és az Égei-tenger (A második világháború utolsó jelentős brit veresége)


4.000 HUF 10.89 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. szeptember 07.
Termékkód: 3819822
Megtekintések: 158
Megfigyelők: 1
Eladó adatai

manyi (1468)  
Vas megye

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 100%-ban27 óra alatt
Pozitív értékelések: 95.92%
Utolsó belépés: 2024. április 27.
Regisztráció: 2011. november 01.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Állapot:közepes
Kötés típusa:kemény kötés

Churchill baklövéseLÉROSZ ÉS AZ ÉGEI-TENGER/A MÁSODIK VILÁGHÁBORÚ UTOLSÓ JELENTŐS BRIT VERESÉGE SZERZŐAnthony RogersSZERKESZTŐDr. Molnár GyörgyFORDÍTÓBíró BlankaRÓLA SZÓLWinston Churchill
'Anthony Rogers: Churchill baklövése' összes példányKiadó:Gold Book Kft.Kiadás helye:DebrecenKiadás éve:Kötés típusa:Fűzött kemény papírkötésOldalszám:309 oldalSorozatcím:Kötetszám:Nyelv:Magyar Méret:24 cm x 16 cmISBN:978-963-426-063-9Megjegyzés:Fekete-fehér fotókkal illusztrált.Értesítőt kérek a kiadóról
FÜLSZÖVEGRodosz, Kósz és a Dodekániszosz-szigetcsoport több más, Görögországhoz tartozó tagja ma turisták népszerű célpontja. 1943 végén ezeken a szigeteken zajlott a második világháború utolsó sikeres német inváziója - és egyúttal ez volt a helyszíne az utolsó jelentős brit vereségnek is. Amint azt Anthony Rogers sodró lendületű beszámolója feltárja, a britekre roppant jellemző katasztrófa következett be a szigeteken, olyan, amelyik erősen emlékeztetett a háború kezdeti hadjárataira. Mindössze hat hónappal a D-nap előtt a brit ezredeket Stuka zuhanóbombázók kényszerítették úgy megadásra, hogy szövetséges vadászgépet szinte nem is lehetett látni az égbolton. A szivar és whisky fölött, a harctértől távol kigondolt haditerv katasztrófát zúdított a hadszíntéren küzdő katonák nyakába.
Az olaszok 1912-től kezdve elfoglalták a legtöbb szigetet, de ez a helyzet az Il Duce, Benito Mussolini bukása és az 1943. szeptemberi olasz kapituláció után aligha maradhatott fenn sokáig változatlanul.

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételSzombathely
Postázás2390 HUF
Egyéb1295 HUF

Mások ezeket keresték még