Bevezetés a statisztika elméletébe G.U.Yule-M.G.Kendall


3.990 HUF 10.94 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. február 13.
Termékkód: 4851971
Megtekintések: 50
Megfigyelők: 0
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

gutenberghaz (33)   
Pest megye

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 96.97%
Utolsó belépés: 2024. március 25.
Regisztráció: 2023. február 17.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Állapot:
Kötés típusa:kemény kötés

A ​valószínűségszámítást és matematikai statisztikát az utóbbi két évtized során újabb és újabb tudományokban alkalmazták és a termelés, elosztás problémáiban mind szélesebb körben került felhasználásra. Örömmel állapítjuk meg, hogy ez a folyamat hazánkban is érezteti hatását, és a gazdasági élet szakemberei a kereskedelmi, ipari szervezés, a szállítás, az általános statisztika számos problémáját igyekeznek matematikai módszerek felhasználásával is eredményesebben megoldani. Ezt a fejlődést kívánja elősegíteni a kiadó, amikor olyan munkát bocsát rendelkezésre, amely a matematikai statisztika alapismereteit viszonylag csekély matematikai előismeretek felhasználásával nyújtja és amely elsősorban a közgazdasági szakember és az általános statisztikus igényeit tartja szem előtt.

G. U. Yule „An Introduction to the Theory of Statistics” c. könyvének első kiadása már több mint fél évszázaddal ezelőtt, 1911-ben jelent meg.

A könyv rendkívüli népszerűségét mutatja, hogy 1950-ig 14 kiadást ért meg, továbbá, hogy orosz, spanyol és portugál fordításban is megjelent.


.

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételBudapest IV.
Postázás1500 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még