Mesterszakácsok receptkönyve


2.000 HUF 5.53 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. április 21.
Termékkód: 4975520
Megtekintések: 16
Megfigyelők: 0
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

Magdalin (340)   
BUDAPEST

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 88%-ban2 óra alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Tegnap, 19:57
Regisztráció: 2022. március 31.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Konyha:magyar
Állapot:
Kötés típusa:kemény kötés

Szép állapotú könyv.

468 oldal Színes ételfotókkal és ábrákkal illusztrálva.

1985-ös kiadás

Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó

Az ember étkezési szokásaival, táplálkozásával napjainkban mindinkább
elmélyültebben foglalkozunk szerte a világon. Ez az érdeklődés az
egészséges, korszerű életmód igényéből fakad, de a ma embere sem mond le
arról, hogy örömszerzésének egyik legfőbb forrása az étkezés legyen.
Ehhez a régen elfeledett ételeket, készítési-ízesítési módokat éppen úgy
felkutatja, mint ahogy keresi korunk új technikai berendezéseivel, a
változatosabb ételkészítési megoldásokkal elérhető új ízeket.

A hazai és a nemzetközi vendéglátóipar robbanásszerű fejlődése ellenére
is mind többen éreznek kedvet arra, hogy maguk is alkotó módon fogjanak
kezükbe fakanalat, hogy kedvenc ételüket maguk szolgálják fel
barátaiknak.

A világon egyre többen ragadnak tollat olyanok is, akiknek nem hivatásuk
az ételkészítés, de könyvet írnak legkedvesebb ételeikről.

A római Marius Gavius Apicius volt, aki az első, mai fogalmaink szerinti
szakácskönyvet összeállította. Azóta ez a műfaj a legnépszerűbb
kiadványok egyikévé vált. Az ízkombinációknak nincs határa, és egy-egy
szakácskönyvnek minden kor számára van mondanivalója. A magyar
szakácsoknak is voltak tollforgató, koronként újabb szakmai gondolatokat
hordozó mesterei, akik gyarkorlati munkájuk tapasztalatait írásba
foglalták az adott jelen és az utókor számára.

A mai magyar konyhaművészet olyan két kipróbált mestere, mint Novák
Ferenc és Lukács István, akik művészi fokon gyakorolják a
gasztronómiában szerzett ismereteiket itthon és külhonban egyaránt,
ezúttal Nagy Lászlóval, az ismert szakíróval társulva írásban is
megerősítik szakmai elkötelezettségüket. Különös erénye könyvünknek,
hogy az első azok között a hasonló mai magyar kiadványok között, amely
nemcsak az asztali örömökre, az élvezetes ételek elkészítésére
összpontosítja a figyelmet, hanem azok energiaértékének feltüntetésével
felkelti az érdeklődést a tudatosabb, egészségesebb táplálkozásra.

A világ ma az étkezési kultúra területén is változtatásokra törekszik.
Az igazi gasztronómusok, s velük együtt e könyv írói is, azt vallják
"keveset, de jót". Az ízletes, változatos ételek receptjeinek
összeállításához, esztétikus kivitelezéséhez nyújtanak számunkra értékes
tanácsokat, gondolatokat.

Ajánlom e könyvet azoknak, akik szeretik a szépen terített asztal emberi
barátságot teremtő varázsát, és azoknak, akik egy-egy jó étel
elkészítésében meglelik az embereket összefogó alkotómunka örömét.

Amennyiben a személyes átvétel nem megoldható, termékeimet a vevő kérésének megfelelő módon postázom. MPL, foxpost, packeta)

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1 munkanap
Személyes átvétel Budapest XVIII.
Foxpost - csomagautomata 1500 HUF
MPL - csomagautomata 1101 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még