Nácsa skármá: a picture dictionary of general literacy


3.990 HUF 11.12 USD

Item details
Listed: May 02, 2024
Item code: 5023775
Views: 11
Watchers: 0
Offers: 0 offers
Seller

gutenberghaz (39)   
Pest county

Response time: 100%-banin 11 hours
Positive feedback: 97.14%
Last login: Yesterday, 19:36
Member since: February 17, 2023
Why do buyers choose Galeria Savaria?
Learn more about the actions to make our online marketplace more secure and convenient. Details
Condition:perfect
Type of binding:hardcover
Features:illustrated

Reader's Digest Kiadó Kft. Budapest, 2001. oldalszám: 608 oldal, méret:28 cm x 22 cm, színes és fekete-fehér fotókkal, illusztrációkkal.

Az általános műveltség képes szótára más lexikonokkal ellentétben olyan információgyűjtemény, amelyben a szerzők a mindennapi életben ránk zúduló információ halmazból gyűjtötték ki azokat, amelyek vélhetően széles érdeklődésre tarthatnak számot. A könyv hűen tükrözi napjaink kultúráját, hiszen bőséges és szórakoztató útmutatót nyújt hétköznapi beszédtémáinkhoz, legyen az Leonardo da Vinci vagy a részvényindex. Óriási teret és időt ölel föl a könyv Arisztotelésztől egészen a géntechnológiáig, megtűzdelve Woody Allennel és egy kis dzsessztörténettel. Könnyíti az eligazodást a művészet, az üzleti élet, a földrajz, a történelem, a zene, a filozófia, a politika, a természettudomány és a sport terén egyaránt. A szótár 22 tematikus fejezetből áll, több mint 6000 jól áttekinthető szócikkel, közel 800 fotóval, illusztrációval és diagrammal kiegészítve.
Az általános műveltség képes szótára nem tartalmaz bonyolult technikai leírásokat, de ugyanakkor színvonalas, közérthető módon kalauzolja végig az olvasót az általános műveltség különböző témakörein. A válogatás természetesen nem lehet mindenki számára teljes, így bizonyára akadnak majd olyanok, akik fölöslegesnek tartanak egyes szócikkeket, ugyanakkor hiányolnak másokat. Ez természetes egy ekkora vállalkozás esetében. A szerzők célja az volt, hogy létrehozzanak egy olyan gyűjteményt, amely szórakoztató formában segíti általános tájékozottságunk bővítését.

Payment options

Wire transfer in advance
Cash

Shipping options

Shipping from: Hungary
Processing time: 1-3 workdays
Local pickup Budapest IV.
Mail 2300 HUF
Shipping abroad
Seller doesn't ship this item to your destination.

Others searched for these