Az OKOLCSÁNYI családé volt! L.SENECAE PHILOSOPHI OPERA I.-II. (TELJES) 1782 BIPONT(ZWEIBRUCKEN)-


Most olcsóbb!

A leárazás jún. 10. 13:37-ig tart.

75.000,- HUF
60.000 HUF 163.63 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. április 26.
Termékkód: 5102807
Megtekintések: 20
Megfigyelők: 5
Eladó adatai

iskatel (1710)   
Veszprém megye

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: 2024. április 25.
Regisztráció: 2011. április 12.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Kor:18. század vagy előtti
Állapot:kiváló
Kötés típusa:bőrkötés
Jellemző:első kiadás

Eladó a fotókon látható és a cimben feltüntetett kiváló gyűjtői állapotú kétkötetes könyv a régi neves nemesi familia könyvtárából-az eredeti barokk kötésében! Tulajdonosi beirás a cimlapon OKOLCSÁNYI STEVAN- (STEFÁN németesen- valószinú a negyvennyolcas honvéd tiszt István -aztán kézzel rajzolt? Vagy inkább előbélyegzett és kézzel kifestett ex libris a tábla bélésen.ahol is az Okolcsányi Kuthy felirat és az Okolcsányiak ősi ,Nagy Lajostől kapott cimere-levágott kardot fogó kard hegyén a török fej. Alatta a ceruzás Budapest 1931 felirat-igy nyilván Dr Okolcsányi Dezső a hazai TBC kutatás úttörője és orvosi szakkönyv szerző örökölte tovább a könyvet ami nemzedékeken át nemes családja tulajdonában volt-

1785 BIPONTI (ZWEIBRUCKEN-NÉMETORSZÁG ,RAJNA VIDÉK)

304+ 336 old 21x13 cm

A cimlapokon Seneca ókori filozófus -Néró császár nevelője akit az őrült császár pont a második kötetben szereplő Ad Neronem Caesarem de clementia - Nérő császárnak a kegyelemről-c. szatirikus filozofiai munkájáért és hasonlókért kényszeritett öngyilkosságra (öreg erei feltépésére-mert felvágni nem tudta a meszesedés miatt..) a 65.században..

A két könyv amúgy több ,tán az összes fenn maradt filozófiai irását tartalmazza. A második kötet cimlapja Néró Császár rézmetszetű portréját tartalmazza! - kifakult pirosra szinezett lapélek-stabil tiszta firka és aláhúzás ,jegyzet mentes hiánytalan belvilág. lapélek

Kedves Vásárlók! Tán vessenek pár pillantást a többi,antik könyv kategóriában feltöltött folyamatosan bővüló termék kinálatomra,hátha találnak közte kedvükre valót!

1572 old. 21xq14

Postázás kizárólag csak az MPL változataival!

Tisztelettel kérem a kedves vásárlókat hogy az anyagiakat három napon belül rendezni sziveskedjenek,vagy ha eltérő óhajuk lenne akkor engem érdemben itt a GS levelező felületén egyeztetés céljából megkeresni sziveskedjenek!-előre is köszönöm! Ha elmaradna esetleg,úgy sikertelen értékeléssel újra inditom a terméket! Szives megértésüket előre is köszönöm!

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Postázás2650 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még