1751 ULM kétnyelvű FÉNELON: LES ADVENTURES DE TELEMAQUE FILS DE'ULYSSE I.-II. egybekötve,25 rézmetsz


Most olcsóbb!

A leárazás jún. 10. 13:37-ig tart.

99.000,- HUF
79.200 HUF 215.99 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. április 26.
Termékkód: 5288992
Megtekintések: 10
Megfigyelők: 3
Eladó adatai

iskatel (1710)   
Veszprém megye

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: 2024. április 25.
Regisztráció: 2011. április 12.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Kor:18. század vagy előtti
Állapot:kiváló
Kötés típusa:bőrkötés
Jellemző:első kiadás, illusztrált

A cimben leirt és a fotókon látható igen szép,tiszta állapotú a kor kategóriában kiválónak mondható ,ahogy nézem,profi restaurátor által rendbehozott gyönyörű könyv-az amúgy ikonikus regény első németországi (ULM) és ráadásul KÉTNYELVŰ kiadása-a lapok alsó harmadában a német jegyzetek, cselekmény magyarázatok-nem mélyedtem bele-lehet,hogy tévedek,de mintha nem pontos műforditás lenne,hanem vqalami "zanzásitott" kivonat.. De a francia szöveg az teljes és az eredeti-ez a korában a legtöbbet olvasott és Európa szerte kiadott besteller regény-amiben a trójai háború után bolyongó Odüsszeuszt keresi rengeteg viszontagság közepette fia,Télemakkosz...Az első francia kiadása 1699-A mű nagy hatással volt Rousseaura (Emil-a nevelésről) és a modern korban James Joyce Ulysses-ére is... Korebeli egybekötés- bordás bőr-hártya tán valami hólyag lehetett az anyag a gerincen és vékony bőr a táblákon,vélhetően valami pergamen pergamen-aztán látom,hogy a restaurátor ahogy tudta rendbetette-konzerválta.a táblába új fehér bélésl/szennyfogó lapot tett-és visszakötötte a régi táblába .Minden lapját megnéztem,szépek egészségesek szamárfül mentesek a lapok,hiány mentes-mind a 25 kiváló metsző által készitett rézmetszet megvan-érdemes lenne kideriteni kinek a munkája-3 lapon van szintén restaurátor által régi hártya papir felhasználásával alig látható profi rragasztás berepedt lapok orvoslására-a szöveg is természetesen jól látható a hártya alatt-üres oldalakon elvétve réges-régi- kis betű firka-nem szedtem ki-mert hozzá tartozik a könyv történetéhez. Egyébként számomra feloldatlan kb fél oldalas francianyelvű, tollal irt fakult nyilván korabeli felirat.lehet akár ajándékozási,vagy bármi.-de inkább a bármi-mert nem látok nevet évszámot. A lapok igen rugalmasak,tiszták-minimális régen kiszáradt szerintem korabeli ázás? nyom kb a 25 .oldalig-de alig látható-lehet valami pálinka borult rá kicsit anno- a könyvnek egyébként semmi dohos szaga sincsen,spórásodás foltoktól is mentes-egészséges darab!

638 (344+294) + 21 lap nem számozott ABC regiszteres tárgymutató -old. 17x11x4,4 cm

Az ár jóval alatta van az elfogadott piaci trendnek-nemzetközi egyik piacvezető könyv kereskedő oldalon találtam egy ugyanilyen nyomást de vagy húsz évvel későbbi újra kiadást 350 Eu körül-illetve a vezető hazai könyves cégnél egy nem szépen a cimlap kritikus részein feliratozott sok helyen lapsérült és MŰBŐRBE! kötött példányt 120 ezerért..

TÁN VESSENEK PÁR PILLANTÁST AZ ANTIK KÖNYV KATEGÓRIÁBAN FELTÖLTÖTT NÖVEKVŐ SZÁMÚ HIRDETÉSEMRE-HÁTHA TALÁLNAK KEDVÜKRE VALÓT! SZIVES ÉRDEKLŐDÉSÜKET ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!

TISZTELETTEL KÉRNÉM A KEDVES VÁSÁRLÓKAT ,HOGY A LEÜTÖTT TÉTELEK VÉTELÁRÁT ÉS HA VAN A POSTA KÖLTSÉGÉT IS MAX.HÁROM NAPON BELÜL SZIVESKEDJENEK A SZÁMLÁMRA UTALNI-VAGY VELEM FELVENNI A KAPCSOLATOT ESETLEGES ELTÉRŐ EGYEZTETÉS CÉLJÁBÓL!-ELŐRE IS KÖSZÖNÖM! HA NE ADJ ,EZ NEM TÖRTÉNNE MEG-SEMMISNEK TEKINTEM A TRANZAKCIÓT-ÉS SIKERTELEN ÉRTÉKELÉSSEL ÚJRA INDITOM A TERMÉKET !

MPL automatába,MPL Postánmaradóra illetve MPL cimre opciókkal tudom csak vállalni a postázását-a mindenkori hivatalos postai dijszabás szerint.

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Postázás2650 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még