Az MLM rabszolgái voltunk - Mikor Leszel Milliomos? - Az üzletépítés kézikönyve


db x 3.000 HUF 8.29 USD
Elérhető: 2 db

Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. november 06.
Termékkód: 5373438
Megtekintések: 128
Megfigyelők: 0
Eladó adatai

ANTIKritaS (823)    
Vas megye

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 90%-ban12 óra alatt
Pozitív értékelések: 99.39%
Utolsó belépés: Ma, 09:00
Regisztráció: 2021. október 15.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Állapot:
Kötés típusa:puha kötés

Az ár egy könyvre vonatkozik, amelyiket választja.


Takács Tamara | Tari Tünde

Az MLM rabszolgái voltunk

Pallas Antikvárium Kft | 2007 | magyar nyelvű | puhatáblás | 309 oldal

Egy nap rádöbbent, hogy egy piramismaffia foglya.
Itt nem tűrik az ellentmondást. Mindig csak azt és úgy kell tennie, ahogy azt a szervezet s annak működése megköveteli. Az árulta el, akiben a legjobban bízott, akiért az életét adta volna. Aki, ha menekülni akart visszacsalogatta, ha ellenkezett, a lelkébe taposott. Összeszorított foggal, némán tűrte sorsát, miközben a kiutat, a menekülés lehetőségét kereste. Nem volt menekülés.
Figyelték, kísérték minden lépését, mozdulatát, ellenőrizték álmait, törölték vágyait. Dolgoztatták, kihasználták, csak egy rabszolga volt...
A véletlen dobta elé a menekülést, ő élt vele, és egy ragyogó nyári reggelen kisétált a városból. Hátrahagyott mindent; munkát, lakást, pénzt, szerelmet, hitet és reményt. Több mint egy év kellett ahhoz, hogy rendbe hozza az életét, és megírja a történetét. Nevét titokban tartja, mert a kéz, mely egykor simogatott, ma ölni akar...

-

Mikor Leszel Milliomos? - Az üzletépítés kézikönyve I.Könyv

Rhino Training | 2006 | magyar nyelvű | kartonált | 230 oldal

Itt egy megoldás! Kezedben az első magyar kézikönyv, amely valóban bemutatja a "XXI. század vállalkozását". Mindent, amit tudni akartál az üzletépítésről, de nem volt kitől megkérdezned! Kinek működik a multi-level marketing? Hogyan éld túl az első évet? Hogyan tűzzünk ki célokat? Hogyan találj dolgozni akaró embereket? Kozmetikumokkal vagy táplálék-kiegészítőkkel kereskedsz? Pénzügyi tanácsadóként építed a vállalkozásodat? Vagy még csak kacérkodsz az ötlettel, hogy belevágj a termékforgalmazásba és tudni akarod, mi ez a sokat vitatott, de Magyarországon is több tízezer embernek jövedelmet jelentó üzlet? Ez a könyv neked szól! Tegyél a jövődnek egy szívességet: vedd meg, olvasd el, használd! Vizi E. Szilveszter, a Magyar Tudományos Akadémia elnöke írja a könyv szerzőjéről: "Sok-sok évvel ezelőtt részt vettem a szerző legelső termékbemutatóján, amikor tizenhét évesen edényeket árult. Ha valaki aznap este azt mondja nekem, hogy Nógrádi Bence egyszer még vállalkozókat fog tanítani az üzletépítésre - nos, ebben egy percig sem kételkedtem volna!" Nógrádi Bence független üzleti előadó tanfolyamain az elmúlt évek során hatezer ember vett részt. 1999 óta Dél-Afrikában tart üzleti szemináriumokat. Eladástechnikai kézikönyve, a Rinocérosz üzletkötés két év alatt az egyik legnépszerűbb üzleti könyv lett a magyar piacon.



Mnden vásárlás után elektronikus számlát állítok ki.

A műalkotást alapos csomagolás mellett, a mindenkori postai díjszabással postázom. de átvehető személyesen is Szombathelyen.

Kedves Vásárlóim!

Tájékoztatom Önöket, hogy a 2022. évi XIII. törvény ( a kisadózó vállalkozások tételes adójáról ) változása miatt, 2022. 09. 01. napjától nem állíthatok ki számlát vállalkozások, civil szervezetek, társasházak és adószámmal rendelkező magánszemélyek részére.

Megértésüket köszönöm.

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
Személyes átvétel Szombathely
Postázás 2390 HUF
Egyéb 1300 HUF

Mások ezeket keresték még