Csizmadia László(szerk.): Gasztronómiai lexikon (DEDIKÁLT)
Feltöltés ideje: 2023. november 16. |
Termékkód: 5398844 |
Megtekintések: 124 |
Megfigyelők: 0 |
KonyvDealer (104)
BUDAPEST
Hitelesített felhasználó
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Állapot: | jó |
Kötés típusa: | kemény kötés |
Jellemző: | dedikált |
Mezőgazda Kiadó, 1992
496 oldal
Csizmadia László(szerk.): Gasztronómiai lexikon (DEDIKÁLT)
A vendéglátás, a szakácsművészet - szakma. Minden ehhez kapcsolódó további ismeret, ami a gasztronómia fogalomkörébe tartozik - tudomány. Ennek a szakmának és tudományka a tárháza a Gasztronómiai lexikon.
Elhivatott szakácsok, pincérek, szállodai dolgozók, panziótulajdonosok, utazási irodák alkalmazottai, sőt az érdeklődő nagyközönség is régóta várva várja már ezt a művet. A franciául és angolul megjelent Larousse "gasztronómiai lexikon" és a német Hering "konyhalexikonja" után végre itt van a magyar Gasztronómiai lexikon, amelyben helyet kap a gasztronómia története, a konyhaművészet tradícióinak sora, művelőinek hazai és külföldi jelesei, nevezetes ételek és italok leírása.