Tolnai Kálmán: Vadhúsok készítése (minikönyv) - Vadászok szakácskönyve 2.
Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. november 30. |
Termékkód: 5436780 |
Megtekintések: 103 |
Megfigyelők: 0 |
Ajánlatok: 0 ajánlat |
Eladó adatai
gutenberghaz (39)
Pest megye
Pozitív értékelések: 97.14%
Utolsó belépés: 2024. május 09.
Regisztráció: 2023. február 17.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Tolnai Kálmán: Vadhúsok készítése - vadászok szakácskönyve. 2. kötet. Budapest, 240 oldal, 6,8 cm x 5,1 cm. 1986., Nyomdaipari Grafikai Vállalat, (Ságvári-ny.) Minikönyvek. Kiadói műbőr-kötés.
A 2. kötet tartalmából...
Elkészítési módok a vadgalamb, erdei szalonka, vadliba, vadkacsa, szárcsa, császármadár, fürj, fenyőrigó, vadnyúl, őz, muflon, szarvas húsokból.
Fizetési opciók
Banki előre utalás |
Készpénz |
Szállítási opciók
Szállítás innen: Magyarország Feldolgozási idő: 1-3 munkanap |
|
Személyes átvétel | Budapest IV. |
Postázás | 1290 HUF |
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.
Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Írjon az eladónak.
Mások ezeket keresték még
art deco polc
hollóházi bárány
zománcozott kávé
sinkó eozin
csiszolt
íróasztalszék
vitorlás hajó
vessző
sztetoszkop
kakasos tányér
gránit falitál
baráth
pbr
köves bross
arany jános
50 forint 1992
körpecsétes zsolnay
ékszertartó szekrény
teller
kínai faragott
antik herendi csésze
füstölő tartó
fa maszk
szimatszatyor
türkiz karkötő