Dr. Jellinek Harry: Új egészségügyi ABC


2.990 HUF 8.26 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. december 13.
Termékkód: 5472180
Megtekintések: 94
Megfigyelők: 0
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

gutenberghaz (39)   
Pest megye

Válaszadás: 100%-ban8 óra alatt
Pozitív értékelések: 97.22%
Utolsó belépés: Tegnap, 08:28
Regisztráció: 2023. február 17.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Állapot:
Kötés típusa:kemény kötés
Jellemző:illusztrált

Medicina Könyvkiadó, Budapest, 1990., 682 oldal 25 cm x 17 cm. A könyvet fekete-fehér, színes fotók, ábrák illusztrálják.

Tisztelt Olvasó!
Ön az Új egészségügyi ABC-t tartja a kezében. Meglehet, hogy ismeri a "régit", az Egészségügyi ABC-t, hiszen az öt kiadást ért meg.
Joggal kérdezheti tehát, mi késztette a kiadót, a szerkesztő- és szerzőgárdát arra, hogy megváltoztatott című, de a régihez hasonló fölépítésű könyvet adjon az olvasók kezébe.
Az Új egészségügyi ABC megszületésének és kiadásának egyik indoka az Egészségügyi ABC mind az öt kiadásai iránt megnyilvánult olvasói érdeklődés; az az igény, ami az eddig elfogyott példányok vásárlóiban, olvasóiban élt: ismereteket szerezni az emberi test fölépítéséről, egészséges és megváltozott működéséről, a betegségekről, azok kiváltó okairól, lefolyásukról, a gyógyítás és gyógyulás lehetőségeiről.
A másik ok a címbeli változást is magyarázza. Gyorsuló világunkban a környezet és az életmód - életvitel megváltozása nemcsak az emberi szervezet megbetegedéseinek és működészavarainak új hullámával állít szembe minket: magával hozza azt az igényt is, amely az Önök ezekkel kapcsolatos érdeklődését, tudásvágyát fejezi ki. Ezért látta szükségesnek a kiadó és a könyv alkotóközössége, hogy az alapvető egészségügyi ismereteket egy megváltozott című, de az olvasók által már megismert szerzeketű könyvben bocsássa az olvasóközönség rendelkezésére. V

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
Személyes átvétel Budapest IV.
Postázás 1290 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még