Vajdai Ágnes Viktória: Eszterházai tündérmesék - gyermekrajzokkal illusztrálva


1.500 HUF 4.08 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. március 03.
Termékkód: 5665717
Megtekintések: 37
Megfigyelők: 0
Eladó adatai

Holnemvolt (494)   
BUDAPEST

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 100%-ban13 perc alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Tegnap, 11:14
Regisztráció: 2020. augusztus 20.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Állapot:kiváló
Kötés típusa:kemény kötés

"Egyszer volt, hol nem volt, talán így is kezdhetném, hiszen családom történelme szinte mesébe illő. Gondolataim, egyik ősöm Esterházy Miklós gróf felé száll, aki Isten sugallatára hallgatva cselekedett egész életében. Imádsága közben Szent Mihály arkangyal intelmeket intézett Miklós gróf lelke felé. Isten arkangyala ezt mondta: - Jól figyelj Miklós! Üzenetet hoztam Néked! Az Ég királynője a Magyarok Nagyasszonya arra kér téged, hogy mindig légy hű vitéze, védelmezd Őt az emberek előtt, és jutalmad nem marad el itt a Földön!

Miklós ősöm megfogadta az angyal parancsát, és egész életén át védelmezte hű alattvalóit, a szegényeket, asszonyokat, árvákat. Nemsokára meg is kapta jutalmát, Tündérszép Ilona földi birtokát, hogy vigyázza és gyarapítsa azt nemzedékeken át. A család óvta és gazdagította uradalmát, hálájuk jeléül Szent Mihály arkangyal szobrát tették ősi családi váruk tornyára, hogy az utókor se felejtse el az ígéretet. Az angyal azóta is mutatja az igaz utat és kíséri léptünket a nehéz évtizedeket átélt Tündérszép Ilona birtokán, amelyre már nem az Esterházy család vigyáz. Égi Szent Mihály arkangyalnak és a Magyarok örökös királynőjének Boldogságos Szép Szűz Máriának köszönhetően Eszterháza a Magyar Nemzeté maradt.
Herceg Esterházy Antal"

Kiadó: Műemlékek Állami Gondnoksága

30 x 21 cm, 46 oldal

A könyv hibátlan.

Kérem, tekintse meg többi mesekönyvemet is, és válogasson kedvére!

Személyes átvétel rákosszentmihályi lakcímemen vagy az Örs vezér téren, vagy vagy előre utalás után postázom (a legkedvezőbb postai díjszabás szerint).

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételBudapest XVI.
Foxpost - csomagautomata1500 HUF
MPL - csomagautomata1430 HUF
MPL - házhozszállítás2470 HUF
PostaPont2210 HUF

Mások ezeket keresték még