Eckhart Tolle : A Most hatalma a gyakorlatban


3.000 HUF 8.18 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. március 16.
Termékkód: 5700058
Megtekintések: 35
Megfigyelők: 0
Eladó adatai

intenso75 (132)  
Csongrád megye

Válaszadás: 100%-ban52 perc alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 11:21
Regisztráció: 2017. szeptember 28.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Állapot:
Kötés típusa:puha kötés

Eckhart Tolle : A most hatalma a gyakorlatban

Nélkülözhetetlen tanítások, meditációk és gyakorlatok a pillanat erejének felismeréséhez

Édesvíz kiadó, 2003

Szép állapotú könyv, bejegyzés és aláhúzás mentes ,gyűrödés sincs benne.

A lapok tiszták,sérüléstől mentesek.

A most hatalma rövid idő alatt bebizonyította, hogy az egyik legnagyobb spirituális könyv, amelyet manapság írtak. Ez a könyv egyfajta szavakon túli hatalomról szól, és képes elvezetni minket egy - a gondolataink mögött lévő - jóval csöndesebb helyre, ahol megoldódnak gondolat teremtette problémáink, s felfedezzük, mit is jelent létrehozni egy szabadabb életet. Eckhart Tolle szavaival élve: "Én az emberi tudatosság mélyreható átváltozásáról beszélek. Nem úgy, mint egy messzi jövőbeli lehetőségről, hanem valamiről, ami most elérhető - nem számít, ki vagy és hol élsz. Láthatóvá válik, miként szabadíthatod fel magad az elme fogságából, és hogyan léphetsz be a tudatosság eme megvilágosodott állapotába, s milyen módon tarthatod ezt fenn a mindennapi életben.

E kötet minden részében speciális gyakorlatok és egyértelmű kulcsok vannak, amelyek megmutatják, hogyan fedezzük fel magunknak a "megbocsátást, könnyűséget és fényességet". Ezek akkor érkeznek meg, amikor lecsendesítjük a gondolatainkat és látjuk a világot elterülni magunk előtt a jelen pillanatban. Olvassuk a könyvet lassan, vagy éppen csak nyissuk ki hirtelen, töprengjünk a szavakon és a közöttük lévő űrön, hogy - talán egy idő után, talán azonnal - felfedezhessünk valami "életmegváltoztató" összefüggést. Találjuk meg a hatalmat: a képességet, hogy átalakítsuk, és emelkedetté tegyük életünket és világunkat is. A lehetőség itt van, most, ebben a pillanatban: a szent jelenlét a Létezésünkben. Egy hely bennünk, ami mindig jelen volt, és mindig is jelen lesz a zavaros életen túl, a nyugalom világa a szavak mögött.

Ez mind a kezünkben van. Fedezzük fel a most hatalmát!

A kötet ára 3000 Ft.

Személyes átvétel Hódmezővásárhelyen,postázás ajánlott levélként vagy Fox automatában,Packeta ponton ,MPL automatában történő átvétel megoldható.

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételHódmezővásárhely
Postázás1300 HUF
Foxpost - csomagautomata1499 HUF
MPL - csomagautomata1300 HUF
Packeta - átvevőhely1290 HUF

Mások ezeket keresték még