Stuart Wilde: A csend hatalma


1.500 HUF 4.08 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. március 25.
Termékkód: 5721250
Megtekintések: 22
Megfigyelők: 0
Eladó adatai

KonyvDealer (103)  
BUDAPEST

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 100%-ban1 óra alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 06:44
Regisztráció: 2022. január 26.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Állapot:
Kötés típusa:puha kötés

Édesvíz Kiadó, 1997

171 oldal

Stuart Wilde: A csend hatalma

Az Erő egyetemes. Énünk is része az Erőnek, ám fejlődése kezdeti szakaszán nem ébredt még rá. Az egymást követő életek során megtanuljuk használni a bennünk rejlő Erőt. Noha a földi élet a Felsőbbrendű Énhez (az Erőhöz) vezető út korai állomása csupán, mégis szükség van rá, hogy bizonyos leckéket megtanulhassunk. Rajtunk múlik, milyen úton és mennyi idő alatt végezzük el feladatainkat.

Az Erő szeret téged, szeretete azonban nem puszta érzelgősség: mivel az Erő mindenütt jelenvaló, így jelen van lényed legbelsejében is, ezért az Erő szereti önmagát, azaz téged. Az Erőhöz vezető úton az első lépés: fogadd el a létezését! A második: vállald föl életedért a felelősséget, vedd át tudatod ellenőrzését, légy önálló ember. Vesd el a beléd nevelt negatív tanításokat, s engedj teret tudatalattid hatalmas emlékezettárának.

Ne küzdj! Szeresd a csöndet! Ne akard kierőszakolni azokat a dolgokat, amelyeknek még nem jött el az ideje. Légy éber kívánságaidat illetően, s ami tényleg fontos, az valóra is válik idővel. Ha az ember magát már kézben tudja tartani, akkor környezete jelenségei alkalmazkodni fognak hozzá. Úgy kell élned, hogy segíts másokon, mert végeredményben magadon segítesz. Ily módon megnyílik a korlátlan fejlődés útja.

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 3-5 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételBudapest X.
MPL - csomagautomata990 HUF
MPL - házhozszállítás1990 HUF
PostaPont990 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még