A szabályozástechnika kézikönyve LEXIKON 1199 old iparban,üzemekben,tervező és kutató intézetekben


44.500 HUF 121.89 USD

Garancia: 7 nap  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. április 08.
Termékkód: 5754017
Megtekintések: 27
Megfigyelők: 0
Eladó adatai

POLIHISTOR (158)  
Győr-Moson-Sopron megye

Válaszadás: 100%-ban5 óra alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Tegnap, 06:43
Regisztráció: 2011. május 11.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Állapot:

A szabályozástechnika kézikönyve LEXIKON 1199 old iparban, üzemekben, tervező és kutató intézetekben nélkülözhetetlen szakirodalom eladó közel két kilogrammos kiadvány .

Tételes témakör felsorolással .

AZ IKARUSZ GYÁR TULAJDONA PECSÉTTEL

Az ​automatizálás korszakában az önműködő szabályozástechnika kézikönyve az iparban, üzemekben, tervező és kutató intézetekben dolgozó szakemberek nélkülözhetetlen segédeszköze, ha ipari és más folyamatok önműködő irányítási kérdéseivel foglalkoznak vagy ilyen feladatok megoldásán dolgoznak.

A hazai szakirodalomban az önműködő szabályozás kérdéseivel számos kisebb-nagyobb terjedelmű könyv, füzet foglalkozik, de még nem jelent meg a tárgykört átfogóan tartalmazó olyan mű, amelyik a hazai ipar konkrét igényeit és ezeket az igényeket kielégítő hazai és külföldi megfelelő gyártmányokat kézikönyv szerűen ismertetné.

Évek óta fennálló igényt elégítünk tehát ki ennek a kézikönyvnek a kiadásával.

A kézikönyv az önműködő irányítástechnikának (automatizálásnak) csak egyik főágával, az önműködő szabályozástechnikával foglalkozik. A vezérléstechnika tárgyköre külön kézikönyvet igényel.

Ebben a könyvben az olvasó megismerkedik mindazokkal az elméleti és gyakorlati elvekkel, ill. adatokkal, amelyek különböző szabályozástechnikai feladatok megoldásához alapvetően szükségesek.

A könyv a szabályozástechnikai alapfogalmakkal kezdődik [A) rész] majd a [B) rész] az önműködő szabályozók elemeit és a szabályozókat ismerteti.

E rész egyes fejezetei : a segédenergia nélkül működő szabályozók; a segédenergiával működő szabályozók; szabályozók rendszertechnikai fölépítése; villamos, pneumatikus, hidraulikus és vegyesrendszerű szabályozók; beavatkozó szervek.

Külön rész [C) rész] foglalja össze az önműködő szabályozás elméletét.

A Függelék [D) rész] a szabályozók és egyéb szabályozásköri szervek vizsgálati előírásait és a tervjelképeket tartalmazza.

A könyv egyes fejezeteit részletes irodalomjegyzék egészíti ki, és fölhasználását megkönnyíti a végéhez csatlakozó név- és tárgymutató.

A könyv szerzői már az időközben véglegesen kialakult irányítástechnikai szakkifejezéseket, jeleket és jelöléseket használták és evvel előmozdítják e téren szakirodalmunkban megkívánt – és nehezen elérhető – egységes írás- és rajzbeli kifejezésmód valamint szóhasználat egységességét.

A jó kézikönyvtől azt kívánjuk, hogy valóban fölhasználható megbízható ismereteket, adatokat tartalmazzon, amelyeket tervező, kutató és az üzemben az építő, végrehajtó vagy a karbantartó szakember nyugodtan fölhasználhat.

Ezt a követelményt a kézikönyv kiváló szerző- és szerkesztőgárdája biztosítja.

A kézikönyv azonban nem önmagában lezárt egység, amelyben a-tól z-ig minden benne van. Valamely ipari stb. folyamat önműködő szabályozásához a lehetőséget csak a szabályozandó folyamat jellemzőinek érzékelésével, mérésével biztosíthatja.

Ebben a könyvben azonban az érzékelés, mérés kérdéseivel nem foglalkozunk. Evvel kapcsolatban utalunk a kiadásunkban megjelent „Ipari folyamatok műszerezése” című kézikönyvre.

Nyomtatott példányszám:3600

Kötés típusa: egészvászon

Terjedelem:1199 oldal

Nyelv: Magyar

Méret: Szélesség: 17.00 cm, Magasság: 24.00 cm

súlya : 1.95 kg

Csak Érték biztosítva postázom

A megvásárolt termékek a szállítás szempontjából összevonhatóak nagybetűkkel a Savarián FINCSIFORMI felhasználó termékeivel is

  • KÉREM TEKINTSE MEG A POLIHISTOR FELHASZNÁLÓ NEVEMEN MIVEL A TÉTELEIM KÖZÖTT , KVALITÁSOS ALKOTÁSOK , ÉRTÉKES MŰTÁRGYAKAT IS TALÁL
  • A TOVÁBBI SZÍNVONALAS, NAGYSZÁMÚ ÉRDEKES, RITKA , ÉRTÉKES,IGÉNYES TERMÉKEIMET A HONLAPOMON

Bal oldalon lent a lap alján az eladó összes termékére kattintva át -illetve meg lehet nézni ,-a nagyszámú feltett áru féleségeimet, sok-sok érdekes gyűjteményes ritkasággal.

Több db vásárlásánál gazdaságosabb a posta ktsg.is.



Garanciális feltételek

Garancia: 7 nap  

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
Postázás 3700 HUF

Mások ezeket keresték még