Susan Elizabeth Phillips,Született csábító,Tűzgolyó kiasasszony


3.800 HUF 10.41 USD Licitálok
Aukció részletei
Licitek száma: 0 licit
Hátralévő idő: 23 óra 33 perc 20 sec
Aukció vége: 2024. máj. 01. 16:49
Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. április 17.
Termékkód: 5774481
Megtekintések: 18
Megfigyelők: 0
Eladó adatai

Janesz48 (178)  
Csongrád megye

Válaszadás: 100%-ban24 perc alatt
Pozitív értékelések: 96.88%
Utolsó belépés: Ma, 15:22
Regisztráció: 2017. december 28.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Állapot:kiváló
Kötés típusa:puha kötés
Magyar/világirodalom:világirodalom

Született csábító.

A Chicago Stars hátvédje, Dean Robillard a legszerencsésebb fickó a világon: szupersztár sportoló, a liga büszkesége és szép, mint egy görög isten. De ő is kerülhet rossz hangulatba. Dean kocsiba vágja magát, hogy megnézze végre vidéki házát. Amikor letér a sztrádáról egy gyér forgalmú főútra, megpillant valakit…

Blue Bailey festőművész, aki nem tud sokáig megülni egy helyben. Fuvarra van szüksége, Amerika leghíresebb futballsztárjának pedig nagyon lenyűgöző a sportkocsija. Most már csak annyit kell tennie, hogy folyamatosan szórakoztassa a férfit, és eltitkolja előle kétségbeejtő helyzetét: nincs egy vasa sem, sehol nem várja senki.

Dean és Blue hihetetlenül vonzódnak egymáshoz. Életükbe és egymás iránti leküzdhetetlen vonzalmukba belekeveredik egy ötvenes rocksztár, egy házvezetőnő és egy tizenegy éves kislány; a gyerek kétségbeesetten vágyik családra. A vadóc művésznő és a vonzó futballsztár a nyár folyamán kockázatos játékot játszik, harcolnak önmagukkal és egymással. Megismerik egymás gyenge pontjait, és megtanulják szeretni egymást. A testi szerelem korábban jön, mint a lelkek egymásra találása…

A Született csábító mindenkinek szól, aki hisz az igaz szerelem csodájában. Susan Elizabeth Phillips elragadó meséje mindenkit elvezet az igazihoz.

Tűzgolyó kisasszony:-)

A magyar könyvrajongók körében oly népszerű Susan Elizabeth Phillips újabb, fordulatokban gazdag, romantikus szálakkal átszőtt regényét kínálja olvasóinak a Jokerex Kiadó. Az amerikai írónő eddig megjelent három kötete (Édes, mint a méz; Latin szerető; Törékeny szív) mellett a Kiadó most egy negyedik, remekül megírt, izgalmas történettel kedveskedik önnek.Susan Elizabeth Phillips eseménydús, fordulatokban gazdag regénye lebilincselő olvasmányt ígér. Phillips briliáns stílusban ír, s ezúttal is egy csodálatos világba repít el bennünket. A regény főhőse, Susannah Faulconer felrúgja a társadalmi konvenciókat, s a szíve parancsszavának engedelmeskedik. Elmenekül a saját esküvőjéről, és követi szerelme, Sam álmait. A Szilícium-völgyben az 1970-es esztendők végén számtalan kisvállalkozás alakult. A három fiatal, Sam, Yank és Susannah részesei lesznek a high-tech és az informatika szédítő forradalmának, és hisznek abban, hogy egyszer majd megváltoztatják a világot. Mitchell Blaine, a megfontolt, mértékletes bostoni üzletember az egyetlen, aki belépést nyerhet közéjük. S valóban, vállalkozó kedvű hőseink az alapjaiban rengetik meg az egész világot!A sikeres írónő egy hihetetlen korszakkal ismerteti meg az olvasót, s egy romantikus történet segítségével mutatja be az 1970-es évek Amerikáját, a high-tech nyugati-parti központját, a Szilícium-völgyet, s a mindent elsöprő szerelem erejét..

Az ár mind a két könyvet tartalmazza.

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 3-5 munkanap
Személyes átvétel Hódmezővásárhely
Postázás 1690 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még