A hirdetés lejárt, a termék nem kelt el. A gombra kattintva jelezheti az eladónak, hogy érdekli a termék és kérheti a hirdetés újraindítását.
Érdekel a termék

Vági István: Elmélkedések a Világháborúról


5.000 HUF 13.82 USD
Aukció részletei
Licitek száma: 0 licit
Hátralévő idő: lejárt
Lejárat ideje: 2024. ápr. 28. 19:54
Az aukció befejeződött, a termék nem kelt el.
Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. április 21.
Termékkód: 5785081
Megtekintések: 25
Megfigyelők: 1
Eladó adatai

Marmik (61)    
Győr-Moson-Sopron megye

Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: 2024. április 21.
Regisztráció: 2021. augusztus 31.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Kor:20. század
Állapot:
Kötés típusa:ragasztott

Korához képest jó állapot.

Kiadás éve: 1927

"Mikor a világháború kezdetén kitűnt, hogy az Entente óriási túlereje dacára győzni nem tud, akkor kezdett először kialakulni az Entente közvéleményében az a tudat, hogy az Entente államférfiai rossz számítást végeztek. Mikor pedig a világháború után általánosan ismeretesek lettek a nagy véráldozatok és bekövetkezett a nagy gazdasági válság, akkor a volt ellenségeink oldalán mind szenvedélyesebben hangoztatták, hogy a háború igen rossz üzlet volt és mind élesebb támadások hangzottak el az Entente vezető államférfiai ellen. Ezek most egyszerre igen kellemetlenül érezték magukat és könyvek egész légiójában akarták elhitetni a világ közvéleményével, hogy őket nem lehet felelősségre vonni a világháború miatt, mert ennek egyedüli okai a volt központi hatalmak.
Ha azonban ezeket a műveket kritikailag vizsgáljuk és azok adatait a nyilvánosságra került legtitkosabb okmányokkal összehasonlítjuk, akkor bátran kimondható, hogy az egész elmúlt eddigi történeti korszak alatt annyit nem hazudtak, csaltak hamisítottak, mint ahogy ezt az Entente államférfiai a világháború kitörése óta tették. Csak mélységes megvetéssel veszi tudomásul a kutató, hogy államfők, nemzetek első emberei mint hazudozók, csalók mutatkoznak be és az igazmondással szemben valóságos moral insanytiben szenvednek. És az ilyen egyének még ma is szerepelnek Európa politikájának porondján és közreműködnek a világtörténelem nagy csalásában a népszövetségben és azt az emberiség legnagyobb vívmányának tüntetik fel."

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
Személyes átvétel Sopron
Postázás 1000 HUF
Külföldi szállítás
Bárhova 15000 HUF

Mások ezeket keresték még