Terah Kathryn Collins: Feng Shui


3.990 HUF 11.22 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. április 29.
Termékkód: 5802966
Megtekintések: 30
Megfigyelők: 0
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

gutenberghaz (39)   
Pest megye

Válaszadás: 100%-ban11 óra alatt
Pozitív értékelések: 97.14%
Utolsó belépés: Ma, 15:10
Regisztráció: 2023. február 17.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Állapot:
Kötés típusa:kemény kötés
Jellemző:illusztrált

Édesvíz Kiadó, Budapest, 2001., fűzött kemény papírkötés, 197 oldal, 24 cm x 16 cm, a könyv fekete-fehér ábrákkal illusztrált.

Ha az európai ember lakást, házat vásárol lelkesen bújja lakberendezési folyóiratokat, kikéri barátai, családja véleményét... mégis, a dolgok esetleg csak évek múltán kerülnek a helyükre, vagy talán akkor sem.
Kínában immár háromezer éve ismeretes a feng shui látásmód. A szó jelentése: a víz és a szél. A feng shui, a térharmónia tana a Ji Csing nyolc építőkövét használja, s az élet "kincseit jelenti" - a báguát. E gondolatébresztő könyv számos gyakorlati ábrával és báguá térképekkel igazít el a térrendezés művészetében.
T. K. Collins a maga hatalmas gyakorlatából vett színes történetekkel világítja meg a szabályok értelmét. Egyszerű feladataival és megoldásaival közel hozza a térrendezés, a külső és belső terek harmóniájának hasznos tudományát.
"Feng shui tanácsadói pályafutásom kezdetén felhívott egy ingatlanügynök, és megkért, vegyek szemügyre hat olyan ingatlant, amit már több, mint egy éve hiába akar eladni. Elmentem, és láttam, hogy mind a hat lakás tökéletesíthető a feng shui segítségével... Miután átrendeztem a bútorokat... lágyítottam az éles sarkokat és más javaslatokkal éltem, amelyek erősítették a csit... az eredmény engem is meglepett.
Mindez semmi ahhoz képest, ahogy az ingatlanügynök csodálkozott. A hat tulajdonosból ugyanis négy újra beleszeretett a lakásába, és elállt az eladástól. A maradék kettő villámgyorsan talált gazdára.

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
Személyes átvétel Budapest IV.
Postázás 1490 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még