1K106 Huguenin Locle : Für Treue Dienste - Hűséges szolgálatért


6.000 HUF 16.32 USD

Garancia: örökös  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. november 29.
Termékkód: 4459015
Megtekintések: 72
Megfigyelők: 0
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

regitargyaim (4823)    
BUDAPEST

Hitelesített felhasználó

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 17:24
Regisztráció: 2012. november 27.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek

Régi, akasztási lehetőséggel rendelkező kakasos bronz plakett. Rajta felirat: FÜR TREUE DIENSTE Jelzés jobbra lent: HL HUGUENIN Hátoldalán jelzés: HUGUENIN LOCLE
Szélesség: 10.3 cm
Súly: 0.215 kg
A mi történelmünk

1868-ban a fiatal metsző, Fritz Huguenin és testvére, Guillocheur Albert egy kis óraház-tervező műhelyt hozott létre. Nem sokkal később felismerték, hogy a dombornyomás milyen értéket adhat munkájukhoz. Ezért vásároltak egy orsóprést, amelyre 1888-ban domborították ki első érmüket.

Az idő múlásával a Huguenin fivérek a Niel-módszerre specializálódtak, amellyel az ezüst órákat fekete színben részesítik. Ezzel a módszerrel világszerte ismertté váltak, és újdonsült sikerük eredményeként 1899-ben áttértek a kézi gyártásról az ipari termelésre, felépítették a ma is használt gyárat Le Locle-ban.

Ezzel egy időben három fiuk átvette a céget, és új termékekkel, például lövészdíszekkel bővítették a palettát. A vállalatot súlyosan érintette az első világháború és az 1930-as évek pénzügyi válsága, amelynek következtében az ezüst zsebórákat rozsdamentes acél karórák váltották fel. Ennek eredményeként 1934-ben részvénytársasággá vált, és az azt követő években a Huguenin Frères et Cie SA jelentős növekedésnek örvendett az óratokok és érmek területén.

A századik évforduló alkalmából 1968-ban a cég új nevet kapott. A Huguenin család harmadik generációjának egy tagja vezette, az újjáéledt Huguenin Médailleurs SA újult magabiztossággal és lendülettel lépett be a második századába.

1992-ben Huguenin megkezdte az első színes érmék verését és értékesítését. A neuchâteli Kramer céggel 1999-ben történt egyesülés után a Huguenin + Kramer 2002-ben egyesítette erőit a Faude céggel, így megszületett a Faude & Huguenin SA.

Forrás: http://www.huguenin.ch/en/about-us/history

Garanciális feltételek

Garancia: örökös  

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz
Postai utánvétel

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételBudapest IX.
MPL - csomagautomata1650 HUF
MPL - házhozszállítás1800 HUF
PostaPont1650 HUF

Mások ezeket keresték még