Antik, gyönyörű Pirkenhammer szendvicses készlet


47.500 HUF 130.39 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. április 25.
Termékkód: 4088073
Megtekintések: 6
Megfigyelők: 1
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

Nagyidolgai (1520)   
Somogy megye

Válaszadás: 94%-ban2 óra alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: 2024. április 30.
Regisztráció: 2018. január 23.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Terméktípus:étkészlet
Készítő, márka:egyéb márka, készítő
Kor:1900-1949
Stílus:antik
Jelzett:jelzett
Állapot:korának megfelelő
Eredetiség:eredeti
  • Antik, gyönyörű RR! Pirkenhammer szendvicses készlet. A jelölését 1918-1938 között használták. A külföldön is elismert és Herendi árkategóriás hófehér porcelán készlet vintage stílusú, romantikus virágmintával díszített és sérülésmentes, szép állapotban van, aranyozása is alig kopott! Tálca 46! cm. Kistányérok hat darab 17 cm. Értékálló befektetés.
  • A Pirkenhammer egy porcelánmanufaktúrát 1803-ban alapította Friedrich Holke és Johann Gotlob List. A keresztezett kalapácsok jele a Pirkenhammer szimbólum. A gyár egy cseh faluban, Pirkenhammerben (Csehország Brezova) található, Karlovy Vary közelében, más néven Karlsbadban. 1811-ig Friedrich Höcke manufaktúraként működött. 1811-ben az új tulajdonosok, Johann Martin Fischer és Christopher Reichenbach átkeresztelték Fischer & Reichenbach névre. Martin Fischer kereskedő volt, míg Reichenbach a cég műszaki igazgatója. Martin Fischer 1824-ben halt meg. Özvegye, Sophie Friederike kezdte vezetni az üzletet. 1931-ben a gyár vezetését Martin Fischer fia, Christian vette át. A céget 1839-ben a bécsi világkiállításon aranyéremmel ismerték el. 1918-ban a gyár bekerült az "Epiag" csoportba. Manapság Manufaktura Pirkenhammer IS Original Porcelan Fabrik Březová sro néven működik
  • Ajándékozható, esküvőre, eljegyzésre, karácsonyra, húsvétra. Igazán szép teríték, minden ünnepi asztalon megállja a helyét.
  • Postázást csak törékeny csomagként tudom biztosítani. A gondos csomagolást garantálom. Személyes átadás is megoldható benzinköltség ellenében.
  • A feltüntetett szállítási díjak minden esetben csak tájékoztató jellegűek. A pontos összeget a vevővel történt szállítási mód egyeztetését és a csomagolást követően, a küldemény súlyának pontos ismeretében, a mindenkori hivatalos Magyar Postai díjszabás figyelembevételével adom meg. Futárszolgálattal és utánvétellel nem vállalok küldeménytovábbítást.

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
Postázás 5100 HUF
MPL - csomagautomata 2500 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még