RITKA! Aynsley angol porcelán kínáló


16.500 HUF 44.79 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. október 29.
Termékkód: 4684487
Megtekintések: 115
Megfigyelők: 2
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

angyalibolya (364)   
Baranya megye

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 100%-ban17 óra alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: 2024. április 04.
Regisztráció: 2016. február 08.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Terméktípus:egyéb tárgy
Készítő, márka:egyéb angol porcelán
Kor:1950-1969
Stílus:antik
Jelzett:jelzett
Állapot:hibátlan
Eredetiség:eredeti

Tisztelt érdeklődő!

Szeretném bemutatni az ajánlatomban szereplő Aynsley angol porcelán kínálót.

./.

A John Aynsley & Sons 1854-ben alakult meg Longtonban. 1861-ben John Aynsley megépítette a Portland Works-ot a Sutherland Road-on, 1865 választották elsőször Longton polgármesterévé, és szolgált négy egymást követő évben . Jelentős szerepet játszott a Longton Park létrehozásában, amelyet 1888-ban nyitottak meg.

A cég 1933-ban lesz Ltd. és 1948-ban jegyzik be a tőzsdén. 1970-ben a Spode Ltd. sikertelen megvásárlási kísérletet tesz a John Aynsley & Sons Ltd.-nek, azonban még ez év októberében átveszi a Waterford Glass Company Ltd. Írországból, és átnevezi Aynsley China Ltd.-nek. 1987-ben az Aynsley Group Pic néven ismert Management Group megvásárolta az Aynsley China Ltd.-t a Waterford Glass Group Ltd.-től.

2009-ben a cég eltávolította a virágos sorozatokat a katalógusából, mert a fő megrendelője a Stúdió Hinks bezárt. Ez a cég sok megbízást adott, és tartotta életben a virág és virágmotívumokat kézzel festő művészeket.

./.

A kínálatban szereplő kínáló része a „Marlina” sorozatnak, amelyet a Ching dinasztia cirka 1680-ból származó keleti designja inspirálta. 1950 körül készülhetett a márkajelzés alapján.

Igazi ritkaság! Alakja, kialakítása teszi igazán egyedivé.

A kínáló alakja hosszúkás, 21,5cm hosszú és10cm széles, és 8cm magas. Hat rövid lábon áll. Külső hófehér felszínét hat csoportba rendezett, egy csoportban hat egymásba helyezett különböző mérető fésűs kagyló alkotja. A hosszú oldalakon lévő két-két kagylócsoportra rányúló rojtszerű díszítés olyan hatást kelt mintha díszes terítőt terítettek volna a kínálóba. A „beterített” terítő pedig különböző kék árnyalatú virágokkal díszített, méltóan a tenger színéhez. Széle követi a kagylók szép íves formáját, és vékony aranycsík díszíti.

Nagyon kedves ajándék válhat belőle.

./.

Köszönöm megtisztelő figyelmét és kérem, tekintse meg többi kínálatomat, mert talán talál olyat, amelyet szívesen mondana a magáénak.

Aynsley történetét a hirdetéseim között szereplő szintén Aynsly cukortattónál olvashatja el.

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételPécs
Postázás2000 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még