RETRÓ REPESZTETT ÜVEG (CRACLEE GLAS) BAMBOO-FORM VÁZA -osztrák? 25cm magas 9 cm átmérő


3.000 HUF 8.16 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. április 24.
Termékkód: 5039314
Megtekintések: 2
Megfigyelők: 3
Eladó adatai

iskatel (1709)   
Veszprém megye

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: 2024. április 25.
Regisztráció: 2011. április 12.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Kor:1940-
Állapot:korának megfelelő

Eladó a fotókon látható és a cimben leirt művészi üvegtárgy-gyakorlatilag hibátlan-egy minimális mikro cheepet találtam a szájperemen-alig érezni-látni meg még úgy se-de az árba bele kalkuláltam!-25cm magas ,9cm átmérő

Postázás kizárólag MPL változatokkal a mindenkori dijszabás szerint!

Nézzen rá termékeimre sok üveg csodával fog találkozni-mert folyamatosan töltöm fel! Postázás-bár eléggé bombabiztosan csomagolok,ha nem törékenyként történik-ami sajnos dupla tarifás4-akkor az esetleges kár teljesen a vásárló felelőssége!Ezért is árulom olcsón,jóval aí piaci ár alatt ezeket a darabokat gy csomagban maximum négy tárgyat küldök általában!Postázásra meg csak kizárólag az MPL változatait-automatába,postán maradóan,illetve cimre-tudom alkalmazn a mindenkori postai dijszabás szerinti!Előre is köszönöm hogy a fentiek figyelembe vételével licitálnak majd.Esteleges személyes átvételre csupán Veszprémben-előre egyeztetett időpontban és kizárólag a vételár a megadott számlára történő átutalása után kerülhet sor.-Természetesen ha a tárgyakkal kapcsolatb an kérdésük lenne-igyekszem a legjobb tudásom szerint válaszolni majd!

POSTÁZNI KIZÁRÓLAG ABBAN AZ ESETBEN TUDOM,HA A LEÜTÉSI ÁR ELÉRI AZ 1500FT-ot! HA ESETLEG NEM ÉRNÉ EL AKKOR CSAK SZEMÉLYESEN TUDOM ÁTADNI ELŐRE MEGBESZÉLT IDŐPONTBAN VESZPRÉMBEN! LICITNÉL KÉRNÉM FIGYELEMBE VENNI ÉS SZIVES MEGÉRTÉSÜKET ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!

FONTOS HOGY EZ TÉTELENKÉNT ÉRTENDŐ ÉS NEM ÖSSZEVONHATÓ MÁS TERMÉKEKKEL!

HA SZEMÉLYES ÁTVÉTELRE KERÜLNE SOR AZT A LEÜTÉSTŐL SZÁMITOTT 21 NAPON BELÜL LE KELL BONYOLITANI-ELLENKEZŐ ESETBEN A VÉTEL SEMMISSÉ VÁLIK! KÖSZÖNÖM,HOGY A FENTIEK FRIGYELEMBE VÉTELÉVEL LICITÁLNAK!

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Postázás2975 HUF

Mások ezeket keresték még