Archívum CD kollekció egybe 5 CD - külön is ritka kiadványok nem hogy egybe


16.900 HUF 45.70 USD

Garancia: 3 nap  
Az eladó szerint ajándéknak is kiváló.
Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. november 01.
Termékkód: 4901756
Megtekintések: 177
Megfigyelők: 0
Eladó adatai

tamasmaci (154)  
BUDAPEST

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 88%-ban2 óra alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Tegnap, 21:43
Regisztráció: 2019. augusztus 04.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Műfaj:rock
Nyelv:magyar

Archívum CD kollekció egybe 5 CD

ARCHÍVUM – MÍG A HALÁL EL NEM VÁLASZT

10 évvel a „20 év Archívum” CD után, új felállással készült el a legendás magyar NS zenekar jubileumi albuma. Erőtől duzzadó, masszív Thrash Metal/Metalcore riffek szaggatják szét a dobhártyákat, az új énekes is bebizonyítja, hogy nem véletlenül került a mikrofon mögé. Az új szerzemények mellett egy Exodus átdolgozást is találunk az albumon, amit a Loyalty Records adott ki 2022-ben. Ha szereted a Támadás, a Nem én vagyok Extrém és a 20 év Archívum lemezeket, akkor ne késlekedj a kiadvány megvásárlásával, biztosan nem fogsz csalódni!

ARCHÍVUM – MINDENT A GYŐZELEMÉRT!

Az Archívum negyedik albuma eredetileg 2001-ben látott napvilágot -akkor a meghurcolások miatt A.M.F. név alatt-. 2021-ben új borítóval jelent meg újra ez a húsz éves mestermű, amin a zenekar minden jellegzetes stílusjegye megtalálható. Vannak kemény hangvételű, lendületes Thrash Metal/Hardcore stílusú dalok, komoly mondanivalóval, de a humor is előkerül a lemez végén. A CD-hez tartozó bookletben ezúttal megtalálhatjuk a dalszövegeket is. Mivel annak idején csak 500 darab készült ebből a kiadványból, most az is a gyűjteményébe teheti, aki akkor lemaradt róla. Klasszikus!

ARCHÍVUM ?– 20 ÉV ARCHÍVUM

A legendás magyar zenekar ezzel a lemezzel ünnepli fennállásának huszadik évfordulóját. A CD-n 12 vadonatúj szerzemény kapott helyet, a zenekar a „Szabadságharc” album minőségét viszi tovább, talán egy kicsit keményebb formában. Szövegvilágban maradtak a politikakritikus, hősöket dicsőítő témáknál, de visszatekintenek az elmúlt húsz év történéseire is. Mestermű, mint mindig! 2019-es újrakiadás!

ARCHÍVUM – VAGYOK, AKI VOLTAM, LESZEK, AKI VAGYOK

A nagy múltú magyar banda minden nagy korszakát érintő gyűjteményes lemezén 18 régi klasszikus újra felvett változata és egy vadonatúj szerzemény szerepel, ami csak ezen a CD-n jelenik meg. A bookletben fényképek, régi koncertplakátok, zenekartörténet és minden dalról rövid leírás található. Hossz: 61:41

ARCHÍVUM – SZABADSÁGHARC

A 2001-ben rögzített „Mindent a győzelemért!” albuma óta ez az első csak új számokat tartalmazó Archívum soralbum az új felállással, 14 vadonatúj himnusszal, döngölős, oldschool dalokkal, egy humoros nótával és egy csodaszép emlékdallal. Minden Archívum rajongó elégedett lehet, mert minden nagy korszak zenei stílusát érintették a srácok. Minden bizonnyal az egyik legprofibb Archívum mű, egy igazi zenei monolit. Nagyszerű hangzás, forradalmi és társadalomkritikus szövegek, remek borító, a zenekar első olyan CD-je, aminek szövegkönyvében magyarul szerepelnek a szövegek.

Garanciális feltételek

Garancia: 3 nap  

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 3-5 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételBudapest VII.
Postázás1700 HUF
MPL - csomagautomata1200 HUF
MPL - házhozszállítás1700 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még